Marmeren vloer schoonmaken

Marmeren vloeren zijn een aanwinst in elke woning. Ze geven een sfeervolle, stijlvolle en karaktervolle uitstraling. Echter, net als bij elke andere vloer is het belangrijk om je marmeren vloer goed te onderhouden, schoon te maken en lange tijd te behouden. Marmer is een stootvast, schimmelbestendig en relatief makkelijk schoon te maken materiaal, maar om je marmeren vloer op orde te houden, zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je je marmeren vloer gaat schoonmaken.

De basis

De basis van elk reinigingsproces is het verwijderen van de overtollige rommel op je marmeren vloer. Dit kan worden gedaan door het stofzuigen van je vloer. Hoppers, een stofwisser of een stofzuiger met verschillende borstels geven het beste resultaat. Als u veel dierenharen of knopen op je vloer heeft liggen, is het aan te raden om stofzuigen of hoppers te gebruiken in plaats van een stofzuiger. Veeg daarna de vloer zorgvuldig met een zachte doek of dweil. Deze stap helpt om de vloer meer om stof en haren te verwijderen. Als je klaar bent met de basisbereidingen voor het schoonmaken, kun je beginnen met het echte schoonmaakwerk.

De juiste producten

Het is belangrijk om de juiste schoonmaakproducten te gebruiken voor je marmeren vloer. Er zijn speciale producten gemaakt om marmer schoon te maken, maar je kunt ook standaard schoonmaakproducten zoals allesreiniger gebruiken. Voor het beste resultaat raden we aan om speciale marmeren producten te gebruiken. Gebruik nooit bijtende of zure schoonmaakmiddelen, omdat dit je vloer kan beschadigen. Als je twijfelt, kun je altijd voor advies bij een professionele marmeren vloer schoonmaker om het juiste product voor je te vinden.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47
Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel - Color - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking
Coolblue.nl
Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel• Met Care Serum voor langdurige kleurbescherming en een frisse geur• Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was• Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat• Een wasmiddel in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic• De formule van dit wasmiddel bevat 83% biologisch afbreekbare ingrediënten Over Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel: Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van kleding, waardoor je langer geniet van stralende kleuren. Het natuurlijke care serum zorgt ervoor dat kleuren langer helder blijven, omdat het de vergrauwing van je kleding voorkomt. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel levert uitstekende resultaten, zelfs in koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten, dankzij de verbeterde waskracht en vlekverwijdering. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je gekleurde kleding lang mooi blijft. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een betere manier van wassen. Hoe te gebruiken: Voor alle gekleurde was op 15-30-40ºC. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte. Voorwassen is niet nodig. Gebruik samen met Robijn Wasverzachter voor een optimaal resultaat. Dit wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn Wasmiddel. Genieten met Robijn: Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is Geniet in geuren en kleuren. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt....
€ 38.52

Marmeren vloer reinigen

Vervolgens kun je de vloer schoonmaken met behulp van het juiste schoonmaakmiddel, een vochtige doek of een mop. Gebruik geen schuursponsjes of veel water tijdens het reinigen van je marmeren vloer, omdat dit de vloer kan beschadigen. Als er op je vloer wat moeilijker te verwijderen vlekken zitten, dan kun je een zacht schuursponsje of een schuurmiddel met een neutrale pH-waarde gebruiken. Gebruik nooit te harde schuursponsjes om je vloer mee te poetsen. Als je klaar bent, kun je de vloer afvegen met een schone doek om te verzekeren dat alle reinigingsmiddelen of schuurmiddelen goed verwijdert zijn.

Bijhouden

Het onderhouden van je marmeren vloer is de sleutel om de schoonheid ervan te behouden. Daarom is het belangrijk om regelmatig de vloer schoon te maken met de juiste producten. Probeer ook de vloer af te vegen met een droge doek om het stof te verwijderen. Ook is het aan te raden om vlekken en andere moeilijk te verwijderen vlekken meteen te behandelen met de juiste schoonmaakoplossingen. Hierdoor voorkom je dat de vlekken dieper doordringen in de marmeren tegel en dus minder kans om helemaal te verwijderen. Als je je marmeren vloer voorziet van goed onderhoud en regelmatig schoonmaakt, dan kun je vele jaren plezier hebben van je marmeren vloer!

Plaats een reactie