Linoleum vloer schoonmaken

Een linoleum vloer schoonmaken is relatief eenvoudig, maar het kost vaak enige tijd. Als u dit echter structureel doet, dan kunt u het schoonmaken van uw vloerbladen vergemakkelijken en uw linoleumvloer in topconditie houden. Hieronder geven we enkele tips voor het schoonmaken van uw linoleumvloer.

Stofzuigen en afvegen

Het beste wat u kunt doen om regelmatig uw linoleumvloer schoon te maken is stofzuigen en afvegen. Maak elke dag stofzuig uw linoleumvloer om losliggend vuil te verwijderen. U kunt daarna de vloer afnemen met een natte doek om stof en vuil weg te vegen. Omdat linoleum erg gevoelig is voor water, is het aan te raden om een licht vochtige doek te gebruiken. Zorg ervoor dat u uw linoleumvloer droogmaakt nadat u het hebt afgenomen om verkleuring en vlekken te voorkomen.

Gebruik schoonmaakmiddelen en wax

U kunt ook gebruik maken van schoonmaakmiddelen voor het schoonmaken van uw linoleumvloer. In de meeste gevallen kunt u een mild, niet-abrasief schoonmaakmiddel gebruiken, zoals water met een paar druppels afwasmiddel. Veeg uw vloer grondig schoon met een licht vochtige doek na het schoonmaken. Waxen van uw linoleumvloer mag, maar dit alleen doen in gebieden waar veel slijtage te zien is. Waxen zal helpen veegvlekken te voorkomen en het gemakkelijker maken om uw vloer schoon te houden. Wax wordt meestal verkocht per liter. Na het aanbrengen van de wax moet u de vloer afnemen met een licht vochtige doek.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47

Onkruid tussen de tegels verwijderen

Als er onkruid tussen de linoleumtegels groeit, is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk verwijdert. U kunt dit doen door een ransel te gebruiken of door het onkruid te verwijderen met een pincet. Als u een ransel gebruikt, dient u de ransel op het onkruid te plaatsen en voorzichtig druk uitoefenen. Dit zal de meeste onkruiden verwijderen. Als er echter onkruiden diep in de voeg tussen de tegels groeien, kunt u het beste een pincet gebruiken om het onkruid te verwijderen.

Uw linoleumvloer onderhouden

Om ervoor te zorgen dat uw linoleumvloer in perfecte staat blijft, kunt u het beste regelmatig onderhoud uitvoeren. Veeg de vloer regelmatig met een licht vochtige doek om stof en gebroken vuil te verwijderen. Blijf op de hoogte van de conditie van de vloer, en wax en herstel uw vloer zo nodig. Als u overmatig gewicht op uw vloer plaatst, kunt u krassen en schade aanbrengen. Probeer dit te vermijden door meubels te verplaatsen met uw vloer bedekt met een doek of ​​zeem. Dit zal ervoor zorgen dat uw linoleumvloer op lange termijn mooi blijft.

Conclusie

Het schoonmaken van een linoleumvloer is een eenvoudige klus als u het regelmatig doet. Door stofzuigen, afvegen en schoonmaken met schoonmaakmiddelen en eventueel wax aan te brengen, kunt u de levensduur van uw vloer helpen verlengen. Doordat linoleum vloeren erg gevoelig zijn voor vocht, moet je er extra voorzichtig mee zijn. Als je je vloer hiermee goed schoon en onderhoudt, dan kun je er jaren van genieten.

Plaats een reactie