Leren bekleding auto schoonmaken

Leren auto bekleding komt er mooi uit wanneer een auto recent is gekocht. De bekleding is luxe en voelt aangenaam en stijlvol aan. Helaas kan deze luxe look snel verloren gaan als deze niet goed worden onderhouden. Leren bekleding vereist regelmatig schoonmaken en daarom is het belangrijk dat je weet hoe dit het beste kan worden gedaan. Succesvolle leren bekleding schoonmaak is nodig om een goede levensduur van je leren auto bekleding te behouden of te verlengen.

Stappen om succesvol de Leren bekleding auto schoonmaken

Het eerste wat je moet doen, is je auto leren bekleding afstoffen met een zachte doek. Gebruik hierbij geen agressieve reinigingsmiddelen. Dit zal op de lange termijn namelijk leiden tot permanente beschadigingen op de bekleding. Zorg er ook voor dat je een zachte borstel gebruikt, omdat het gebruik van stugge borstels alleen de kans op schade verhoogt. Als je klaar bent met stofzuigen, is het volgende dat je moet doen is het leven van de leren bekleding.

Het leven van de leren bekleding is cruciaal voor het behouden van de luxueuze look, waarom je moet ervoor zorgen dat het regelmatig wordt gedaan. Er zijn speciale leer conditioner kits verkrijgbaar om het leven te verlengen, maar als je geen toegang hebt tot deze kits, kun je altijd een kleine hoeveelheid white spirit toevoegen aan een klontje zacht vloeibaar badschuim. Masseer deze explosie zachtjes over het leer en was het daarna af met een schone doek. Doe dit eenmaal in de twee maanden en je auto bekleding zal er veel beter uitzien.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Het volgende dat u moet doen, is je auto bekleding reinigen. Je kunt hiervoor een speciale leer reinigingsmiddel kopen of een combinatie van water en vloeibaar stijltang gebruiken. Vergeet niet dat deze middelen niet te agressief moeten zijn; dus je moet er zeker van zijn dat de combinatie die je gebruikt niet te sterk is. Wrijf de reinigingsoplossing met een zachte doek in, niet met een borstel, en veeg het daarna af met een schone doek.

Daarna is het belangrijk om je auto bekleding te behandelen met een waterafstootende coating. Dit is belangrijk omdat het de stof en vuil dat op de bekleding kan terecht komen, helpt verminderen. Er bestaan speciale leer waterproofing middelen die hiervoor kunnen worden gebruikt. Breng ook hier weer het middel aan met een zachte doek of borstel, laat het daarna 5 minuten intrekken en veeg het daarna weg. De behandelingsoplossing zou je ongeveer 1 keer per jaar moeten herhalen.

Het eindresultaat

Door bovenstaande schoonmaakstappen elke maand te volgen, verlaag je de kans op schade en verleng je de levensduur van je auto leren bekleding. Het resultaat zou er uit moeten zien als nieuw en je zou moeten zorgen dat je het zo houdt, zodat je nog langer kunt genieten van je mooie, schone leren auto bekleding.

Plaats een reactie