Lcd scherm schoonmaken

Een LCD-scherm (Liquid Crystal Display) wordt voornamelijk gebruikt in allerlei soorten elektronica, zoals computers, laptops, smartphones, tablets en tv’s. Het is belangrijk om een LCD-scherm regelmatig goed schoon te maken, want daardoor blijft het beeld helder en wordt er voorkomen dat het scherm teveel stof en vuil opneemt. Tevens helpt het de levensduur van het LCD-scherm verlengen.

Stappenplan voor het schoonmaken van een Lcd scherm

Stap 1 – Verzamel materialen

Verzamel de benodigde materialen voordat je begint met schoonmaken. Gebruik hiervoor een zacht katoenen doek en een microvezel doek. Let erop dat je geen papier, schuurpapier, schoonmaakmiddelen, verdunners of andere agressieve reinigingsmiddelen gebruikt. Zorg ook dat er geen stof of andere vuil op het LCD-scherm achterblijft.

Stap 2 – Maak het LCD-scherm schoon

Begin met het schoonmaken van het LCD-scherm door licht te wrijven met een zachte, vochtige katoendoos. Laat hiervoor geen water of andere vloeistoffen op het LCD-scherm achter. Als het LCD-scherm erg vettig is, kan een afgestreken alcoholverdunde oplossing worden gebruikt. Als de benodigde materialen niet beschikbaar zijn, kun je ook gebruik maken van stofzuiger met zachte borstel.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47
Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel - Color - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking
Coolblue.nl
Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel• Met Care Serum voor langdurige kleurbescherming en een frisse geur• Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was• Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat• Een wasmiddel in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic• De formule van dit wasmiddel bevat 83% biologisch afbreekbare ingrediënten Over Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel: Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van kleding, waardoor je langer geniet van stralende kleuren. Het natuurlijke care serum zorgt ervoor dat kleuren langer helder blijven, omdat het de vergrauwing van je kleding voorkomt. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel levert uitstekende resultaten, zelfs in koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten, dankzij de verbeterde waskracht en vlekverwijdering. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je gekleurde kleding lang mooi blijft. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een betere manier van wassen. Hoe te gebruiken: Voor alle gekleurde was op 15-30-40ºC. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte. Voorwassen is niet nodig. Gebruik samen met Robijn Wasverzachter voor een optimaal resultaat. Dit wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn Wasmiddel. Genieten met Robijn: Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is Geniet in geuren en kleuren. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt....
€ 38.52

Stap 3 – Droog het LCD-scherm

Laat het LCD-scherm vervolgens drogen door het licht schoon te vegen met een droge microvezel doek. Vermijd herhaalde wrijfbewegingen over het LCD-scherm en draai de microvezel doek regelmatig om of gebruik meerdere microvezel doeken als blijkt dat het LCD-scherm veel stof te verwerken heeft.als u klaar bent met het drogen, plaats dan een zachte doek of een zelfklevende folie op het LCD-scherm om de beeldkwaliteit te verbeteren.

Geen water of spuitbussen met schoonmaakmiddel gebruiken

Denk eraan dat LCD-schermen niet geschikt zijn voor afwas met water of andere vloeistoffen. Gebruik daarom geen kraanwater of spuitbussen met schoonmaakmiddel of verdunners om de LCD-schermen schoon te maken. Dit kan permanente schade aan het LCD-scherm veroorzaken.

Geen schurende middelen gebruiken

Lcd-schermen schoonmaken kan best vinden plaats door licht te wrijven met een zacht katoendoos. Gebruik geen schurende middelen of andere chemische producten. Deze middelen kunnen het LCD-scherm beschadigen en zorgen ervoor dat de levensduur van het LCD-scherm wordt verkort.

Het LCD-scherm regelmatig schoonmaken

Om de levensduur van een LCD-scherm te verlengen, is het aan te raden om het minstens één keer per maand goed schoon te maken. Zorg ervoor dat u alle stof en vuil van het scherm verwijdert. Als het LCD-scherm regelmatig schoon gehouden wordt, zal het er na verloop van tijd niet alleen beter uitzien, maar ook de levensduur van het scherm verlengen.

Conclusie

Het is belangrijk om te onthouden dat het LCD-scherm regelmatig goed schoongehouden moet worden. Maak het LCD-scherm schoon met een zachte doek en geen water of andere vloeistoffen. Deze passieve reinigingsmethode de levensduur van het LCD-scherm verlengen en ervoor zorgen dat het LCD-scherm er altijd helder en fris uitziet.

Plaats een reactie