Kantoor schoonmaken Amsterdam: hoe het beste schoonmaken?

Een kantoor goed schoonmaken is zeer belangrijk om een prettige werkomgeving te creëren en om de levensduur van materialen te verlengen. Voordat je begint met schoonmaken, is het belangrijk om eerst de ruimte in kaart te brengen. Bepaal welk type vloeren en meubels er aanwezig zijn, maar ook welke ruimtes je moet schoonmaken, zoals kantines, toiletten en kantoren. Elke ruimte heeft andere vereisten wat betreft schoonmaken en elk materiaal reageert anders op de schoonmaakmiddelen.

Schoonmaakmiddelen en apparatuur

Het is belangrijk om de juiste schoonmaakmiddelen en apparatuur te gebruiken. Gebruik alleen milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die geen giftige stoffen bevatten die de luchtkwaliteit in uw kantoor kunnen beïnvloeden. De apparatuur die je zult gebruiken verschilt per ruimte. Voor het schoonmaken van kantines kun je bijvoorbeeld stofzuigers, stoomreinigers en glaswissers gebruiken. Voor toiletten heb je speciale reinigingsmiddelen nodig die bedoeld zijn voor het verwijderen van urine. Voor de vloeren kun je schrobapparaten of schrobmachines gebruiken om het beste resultaat te bereiken.

Kantooroppervlaktes schoonmaken

Voor het schoonmaken van kantooroppervlaktes is het belangrijk om een oplossing te gebruiken die gericht is op harde oppervlakken. Gebruik een schoonmaakdoek met een mild schoonmaakmiddel en een borstel voor hardnekkige vlekken. Reinig het meubilair met een droge doek en maak krassen weg met een handige polijstdoek. Vergeet niet om de knoppen en schakelaars te reinigen. Verwijder vuil en stof van de wanden met een licht vochtige doek en gebruik stofzuigers om meer diepgaand stof te verwijderen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47
Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel - Color - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking
Coolblue.nl
Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel• Met Care Serum voor langdurige kleurbescherming en een frisse geur• Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was• Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat• Een wasmiddel in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic• De formule van dit wasmiddel bevat 83% biologisch afbreekbare ingrediënten Over Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel: Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van kleding, waardoor je langer geniet van stralende kleuren. Het natuurlijke care serum zorgt ervoor dat kleuren langer helder blijven, omdat het de vergrauwing van je kleding voorkomt. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel levert uitstekende resultaten, zelfs in koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten, dankzij de verbeterde waskracht en vlekverwijdering. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je gekleurde kleding lang mooi blijft. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een betere manier van wassen. Hoe te gebruiken: Voor alle gekleurde was op 15-30-40ºC. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte. Voorwassen is niet nodig. Gebruik samen met Robijn Wasverzachter voor een optimaal resultaat. Dit wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn Wasmiddel. Genieten met Robijn: Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is Geniet in geuren en kleuren. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt....
€ 38.52

Glas en ramen schoonmaken

Voor een goede hygiëne en schoonheid is het belangrijk om ramen en glazen oppervlaktes zoals spiegels en kasten regelmatig schoon te maken. Begin met het verwijderen van stof met een zachte doek en een stofzuiger met zuigmond. Daarna kun je antistatische glaskrabben gebruiken om het glas schoon te maken. Gebruik vervolgens een helder oplosmiddel om het glas helder te maken en een zuigkracht om het oppervlak volledig droog te maken. Om het resultaat te verbeteren, kun je glasreiniger gebruiken.

Het verlengen van de levensduur van je kantoor

Om de levensduur van je kantoor te verlengen, is het belangrijk om alle oppervlaktes regelmatig te reinigen en beschermen. Gebruik middelen die gericht zijn op het type materiaal waaruit het meubilair is gemaakt. Vermijd schoonmaakmiddelen die agressieve chemicaliën bevatten. Ook is het belangrijk om de vloeren te impregneren om krassen en vuil op te vangen. Als je alle bovenstaande stappen volgt, kun je de levensduur van je kantoor significant verlengen en het langer fris houden.

Plaats een reactie