Conclusie

Houd rekening met de SEO regels.

Houtenvloeren zijn een mooie toevoeging aan uw woning en kunnen ook nog eens zeer duurzaam zijn. Het is daarom belangrijk dat u ervoor zorgt dat de vloer zo lang mogelijk mooi en soepel blijft. U kunt dit bereiken door periodiek te zorgen dat u de Houtenvloer rationeel schoonmaakt. In dit artikel leert u een aantal tips waarmee u de houten vloer optimaal kunt schoonmaken, om zo de levensduur en de kwaliteit van de vloer te verlengen.

Stap 1: Staat van de vloer beoordelen

Voordat u gaat schoonmaken, is het belangrijk dat u eerst de staat van uw vloer beoordeelt. Controleer hoe het oppervlakt van de vloer eruit ziet en of er flinke vlekken of krassen zijn. Als de houten vloer veel vlekken of krassen heeft, dan zou het raadzaam zijn om eerst een diep reinigingsmiddel te gebruiken. Speciale houtenvloerreinigingsmiddelen zijn verkrijgbaar in de bouwmarkt of bij uw lokale vloerleverancier.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Stap 2: Stofzuigen of uitborstelen

Om de vloer schoon te maken, is het eerste wat u moet doen stofzuigen of uitborstelen. Dit helpt om eventuele losse stofjes en stofdeeltjes te verwijderen. Het is belangrijk dat u stofzuigt of uitborstelt voordat u de vloer schoonmaakt, omdat deze stoffen anders op de houten vloer kunnen kleven als ze nat gemaakt worden.

Stap 3: Schoonmaken met warm water

Na de eerste stap, is het noodzakelijk om de vloer schoon te maken met warm water. Gebruik een oude spons om met warm water over de houtenvloer te vegen. Als u geen oude spons heeft, kunt u ook een microvezeldoek gebruiken. Het kraanwater hoeft geen schoonmaakmiddelen te bevatten, maar moet alleen warm zijn. Vermijd het gebruik van stoffen schoonmaakmiddelen aangezien deze de houten vloer kunnen beschadigen.

Stap 4: Opdrogen van de vloer

Nadat u de vloer met warm water heeft gereinigd, is het belangrijk dat u de vloer goed droogmaakt. U kunt dit het beste doen met een schone, dikke doek of vloerwisser. Maak de vloer zo droog mogelijk. Als er noodzakelijk nog wat plasjes water op de vloer staan, wacht dan tot deze vanzelf opdrogen. Vermijd het gebruik van stoffen schoonmaakmiddelen of chemische middelen hierbij.

Stap 5: Herstel de glans

Na het schoonmaken is het belangrijk dat u de glans van de houtenvloer herstelt. U kunt dit het beste doen met een goede lak of olie. U kunt ook natuurlijke oliën gebruiken, zoals bijenwas, kokosolie of jojoba-olie. Breng een kleine hoeveelheid van deze producten aan op de houtenvloer en verdeel dit gelijkmatig. Vergeet niet te wrijven in plaats van alleen te wrijven. Laat het product een paar minuten intrekken voordat u het af veegt.

Stap 6: voer periodieke reinigingen uit

Periodieke reinigingen dienen om de houtenvloer in goede staat te houden. Controleer over een of twee jaar nauwkeurig de houtenvloer en voer indien nodig enige onderhouds- of schoonmaakactiviteiten uit. Door de vloer periodiek schoon te maken voorkomt u beschadigingen en voorkomt u dat veel stof en vuildeeltjes zich op de vloer ophopen.

Conclusie

Houtenvloeren voegen klasse en schoonheid toe aan uw woning. Door periodiek de Houtenvloer schoon te maken, zal de levensduur en kwaliteit van de vloer verlengd worden. Volg de bovenstaande stappen om de houtenvloer in perfecte staat te houden. Vergeet niet stofzuigen of uitborstelen voor het schoonmaken, gebruik warm water voor het schoonmaken en breng als laatste een goede lak of olie aan. Pas als u deze stappen goed volgt, zal uw houten vloer er jarenlang mooi en glanzend uitzien.

Plaats een reactie