Houten vlonder schoonmaken

Houten vlonders zijn een fantastische manier om een geweldige buitenplaats te creëren. Ze brengen gemak en luxe en zijn relatief eenvoudig te installeren. Maar ze moeten wel op de juiste manier schoongemaakt worden om het uiterlijk van de vlonder up-to-date te houden en de levensduur te verlengen.

Het is dus belangrijk om uw vloer en meubilair schoon te maken, maar er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden bij het schoonmaken van een houten vloer. De volgende tips zullen u helpen de levensduur van uw houten vlonder te verlengen.

Stap 1: Verwijder afval

Het eerste dat u moet doen als uw houten vlonder schoonmaken gaat, is het verwijderen van afval, zoals vuil en modder. Dit zou een eenvoudige taak moeten zijn, maar als uw vloer vuil en bevlekt is, kunt u een sopje maken van warm water en een neutrale pH-zeep. Dep het sopje zo nodig op de vlekken en bevochtig de hete plekken.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47

Stap 2: Tolietborstel gebruiken

Neem een oude, schone toileborstel om het hout grondig te reinigen. Borstel het surplus afval en vuil weg en geruik naar de houten planken. Was het later met warm water met een neutral soap of soda, maar zorg ervoor dat de planken niet nat worden. Spoel het overtollige water met een zachte doek en droog de planken met een schone doek.

Stap 3: Schoonmaakmiddelen

Er zijn verschillende schoonmaakmiddelen op de markt voor het schoonmaken van houten vlonders. Koop deze schoonmaakproducten in een bouwmarkt en volg de verpakkingen exact. Gebruik nooit hete schoonmaakmiddelen op houten vlonders. Gebruik geen oplosmiddelen of agressieve schoonmaakmiddelen. Gebruik milde varianten als je ze moet gebruiken. Vet en vuil kunnen met een milde reiniger worden verwijderd.

Stap 4: Bescherm tegen weersinvloeden

Zomer of winter, er is altijd kans op hagel, regen en sneeuw die de levensduur van uw houten vloer kan beïnvloeden. Gebruik een goede waterdichte sealer om de planken te beschermen tegen negatieve weersomstandigheden. De sealer moet minimaal één keer per jaar worden aangebracht, vooral als uw houten vloer exposue wordt aan regen of sneeuw. De sealer zal ook helpen bij het voorkomen van schimmel, mossen en insectenplagen.

Stap 5: Vuil en vocht

Het is belangrijk om het vuil en het vocht te verwijderen van uw houten vloer. Giet geen afvalwater of zuurhoudende vloeistoffen op de vloer. Gebruik een zachte bezem en een zachte doek voor het verwijderen van vuil. Was het met warm water met een neutrale schoonmaakmond om vlekken en vuil te verwijderen.

Stap 6: Bescherm tegen schadelijke objecten

Het is ook raadzaam om uw houten vloer te beschermen tegen schadelijke voorwerpen. Verplaats grote objecten zorgvuldig van de vloer. Gebruik stoelpads of schoenmatten om de levensduur van uw houten vloer te verlengen. Neem alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat uw vloer zo goed mogelijk wordt beschermd.

Stap 7: Slijp en oliën

Houten vlonders die overmatig worden blootgesteld aan water, vuil en warmte, hebben wellicht een stevige beurt nodig. Gebruik een slijpmachine om de vloer schoon en glad te maken, voordat je een olie of wax aanbrengt. Zorg ervoor dat je een kwast en een stofzuiger gebruikt voordat je de vloer afwerkt met de olie of de wax. Dit zal ervoor zorgen dat de vloer optimaal wordt gepolijst.

Conclusion

Houten vlonders zijn de perfecte manier om uw tuin privacy en klasse te geven. U kunt de levensduur van uw vloer verlengen door het volgen van deze stappen voor het schoonmaken ervan. Wees voorzichtig bij het gebruik van schoonmaakmiddelen. Gebruik milde schoonmaakmiddelen en slijpmachine om ervoor te zorgen dat uw houten vloer jarenlang meegaat.

Plaats een reactie