Houten Vloer Schoonmaken met Azijn

Houten vloeren geven je interieur een mooie, klassieke look. Vaak zien ze er in nieuwe woningen prachtig uit, maar met het verstrijken van de tijd heeft dat effect misschien wat afgenomen. Maar geen zorgen, het goede nieuws is dat je je houten vloer met een goed schoonmaken met azijn weer in de oude glans kunt brengen.

Waarom Azijn?

Azijn is een echt multi-purpose middel dat uitstekend gebruikt kan worden voor het schoonmaken van je houten vloer. Azijn is een mild schoonmaakmiddel dat goed de reuk verwijdert, kalkaanslag en vuil verwijdert. Azijn is ook biologisch afbreekbaar, dus het zal zijn schadelijke milieu-impact hebben tijdens het schoonmaken van je vloer.

Stappen om schoon te maken

Voordat je begint met schoonmaken, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste materialen gebruikt. Verwijder de meubels uit de kamer en veeg de vloer met een stofzuiger, zodat alle stof en stukjes vuil worden verwijderd. Gebruik een harde bezem naar moeilijk bereikbare plaatsen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47

Vervolgens, meng twee koppen warm water en twee kopjes azijn in een emmer. De azijn kan een speciale, vaste vloerazijn zijn, of gewoon gewoon white spirit azijn. Azijn heeft een sterk samentrekkend vermogen en is daarom ideaal voor het schoonmaken van een houten vloer.

Gebruik een mop met mooie vezels om de vloer schoon te maken met deze oplossing. Gebruik geen spray mops of iets met scherpe vezels, want dit kan de houten vloer krassen. Maak kleine cirkelvormige bewegingen tijdens het schoonmaken, van rechts naar links en van links naar rechts wisselen tijdens het poetsen.

Poets elk gebied van de vloer voorzichtig om het hout zoveel mogelijk te beschermen tijdens het reinigen. Vergeet niet om af te vegen met een droge doek om eventuele resterende vlekken of reinigingsmiddelen te verwijderen. Als je klaar bent, veeg je de vloer gewoon af met een klamme doek.

Verleng de levensduur

Houd de vloer altijd schoon. Mop de vloer regelmatig en verwijder vuil en stof. Gebruik een goede meubelwas om vaste stof te verwijderen. Af en toe waxen, lakken of oliën, helpt de levensduur van het hout en beschermt het tegen krassen, naden en spleten. Investeer in matten en/of tapijten om de vloer te beschermen tegen vuil, water of andere schade. Vermijd schuren als je te maken krijgt met hardnekkig vuil.

Wat het schoonmaken van de houten vloer met azijn aangaat, is het gemakkelijk, betaalbaar, ras en milieuvriendelijk. Gebruik mooie vezels en schoonmaakoplossingen behulpzame tips en trucs en je kunt je vloer in een mum van tijd schoonmaken. En als je het proces geregeld en correct uitvoert, kun je je houten vloer ook langer mooi houden.

Plaats een reactie