Hoogpolig wollen vloerkleed reinigen

Heb jij een prachtig hoogpolig wollen vloerkleed in huis liggen, maar merk je dat het langzaamaan wat vies begint te worden? Geen zorgen, in dit artikel geven we je handige tips en tricks om jouw hoogpolig wollen vloerkleed weer helemaal schoon te krijgen. Het reinigen van een hoogpolig wollen vloerkleed vergt wat extra aandacht en zorg, maar met de juiste aanpak kun je jouw vloerkleed weer laten stralen als nieuw.

Stap 1: Stofzuigen

Voordat je begint met het reinigen van je hoogpolig wollen vloerkleed is het belangrijk om eerst goed te stofzuigen. Hiermee verwijder je losliggend vuil, stof en haren. Zorg ervoor dat je zowel de bovenkant als de onderkant van het vloerkleed goed stofzuigt, zodat al het vuil verwijderd wordt.

Stap 2: Vlekken behandelen

Heb je vlekken op je hoogpolig wollen vloerkleed? Dan is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te behandelen. Gebruik hiervoor lauwwarm water en een mild reinigingsmiddel. Dep voorzichtig op de vlek en vermijd wrijven, dit kan de vlek verder in het vloerkleed duwen. Laat het reinigingsmiddel even intrekken en dep vervolgens met een schone doek de vlek droog.

Dreft Platinum Plus All In One Vaatwasmiddel - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Vaatwastabletten
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Ariel 4in1 Wasmiddel PODS +Ultra Vlekverwijderaar - 120 wasbeurten (3x40)
Coolblue.nl
Ariel 4in1 Wasmiddel Pods + Ultra Vlekverwijderaar zorgt voor een onberispelijke reiniging én ultra vlekverwijdering. Ariel 4in1 Wasmiddel Pods verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water Ariel 4in1 Pods lossen snel op, zelfs in koud water Ariel 4in1 Pods bieden onberispelijke resultaten bij koude én korte programma's Ariel Wasmiddel Pods hebben een volledig in water oplosbare pods film Was kouder met Ariel Wasmiddel Pods: Koud wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water) Recyclebare verpakking: Ariel 4in1 Pods worden geleverd in een recyclebare verpakking Geweldig voor reiniging, niet voor kleine handjes: Ariel Wasmiddel Pods altijd buiten het bereik van kinderen houden. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie Ariel Wasmiddel Pods worden geproduceerd in Frankrijk Ontdek Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijdering, de beste Ariel Pods ooit. Ze worden geleverd met een extra rode kamer en verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water. Daarnaast worden Ariel 4in1 Pods ook in Frankrijk gemaakt. Ze lossen snel op, zelfs in koud water, en bieden onberispelijke resultaten bij koude en korte programma's. Was kouder met Ariel Pods: kouder wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water). Bij contact met water lost de 100% in water oplosbare Pods film volledig op om krachtige vlekverwijderende technologieën vrij te geven, Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijderaar biedt de diepste en sterkste reiniging De Ariel wasmiddelcapsules worden geleverd in een recyclebare verpakking. WAARSCHUWING: dit product kan schadelijk zijn en ernstige verwondingen veroorzaken. Houd de Ariel 4in1 Pods altijd buiten het bereik van kinderen. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie....
€ 39.99

Stap 3: Reinigen met een sopje

Heb je het vloerkleed gestofzuigd en de vlekken behandeld, maar is het nog steeds niet helemaal schoon? Dan kun je ervoor kiezen om het vloerkleed te reinigen met een sopje. Gebruik lauwwarm water en een mild reinigingsmiddel en maak een sopje. Dep het vloerkleed voorzichtig met het sopje en laat het even intrekken. Spoel vervolgens het vloerkleed goed uit met schoon water en dep het droog met een schone doek.

Stap 4: Professionele reiniging

Als het reinigen van je hoogpolig wollen vloerkleed met bovenstaande stappen niet het gewenste resultaat oplevert, dan kun je ervoor kiezen om het vloerkleed professioneel te laten reinigen. Een professionele reiniging zorgt ervoor dat je vloerkleed grondig gereinigd wordt en weer als nieuw uitziet. Informeer bij een specialist naar de mogelijkheden voor het reinigen van jouw hoogpolig wollen vloerkleed.

Conclusie

Het reinigen van een hoogpolig wollen vloerkleed vergt wat extra aandacht en zorg, maar met de juiste aanpak kun je jouw vloerkleed weer laten stralen als nieuw. Volg bovenstaande stappen en geniet weer van een schoon en fris vloerkleed in huis.

Plaats een reactie