Hoogpolig vloerkleed schoonmaken

Hoogpolig vloerkleden zijn een prachtige aanvulling op elke ruimte en worden vaak toegepast voor extra functionaliteit. Omdat de kleuren zo helder en levendig zijn, kunnen ze ervoor zorgen dat een ruimte direct veel interessanter oogt. Maar omdat deze stoffen zo mooi zijn, kunnen ze ook vuil en smerig worden als je ze niet goed verzorgt.

Een goed schoonmaakplan kan echter ervoor zorgen dat je Hoogpolig vloerkleed er prachtig uit blijft zien en dat je het jarenlang kunt gebruiken. Hier zijn een aantal tips die je kunt gebruiken voor het schoonmaken van je Hoogpolig vloerkleed.

Stofzuigen

Het eerste wat je moet doen voor het schoonmaken van je Hoogpolig vloerkleed is het stofzuigen. Door regelmatig te stofzuigen, worden stofdeeltjes en vuil dieervan af gezogen. Het is het beste om lage zuigkracht te gebruiken en je stofzuiger tussen de vezels van je vloerkleed te steken om het beste resultaat te krijgen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Hoeken en kleine plekken

Aangezien Hoogpolig vloerkleed veel fibres bevat, kunnen stof en vuil zich ophopen in de moeilijker bereikbare plekken. Om ervoor te zorgen dat al het vuil en stof goed wordt verwijderd, moet je extra aandacht besteden aan de hoeken en kleine plekken in het vloerkleed. Gebruik hiervoor een stofbinder met een zachte doek of een oude tandenborstel.

Spotbehandeling

Als er op je Hoogpolig vloerkleed een vlek is getrokken, is het belangrijk dat je deze spot behandelt voordat je het vloerkleed stofzuigt. Gebruik hierbij een mild schoonmaakmiddel dat goed is voor de vezels en veeg de vlek voorzichtig af met een zachte doek of een oude tandenborstel. Blijf de vlek verwijderen totdat deze volledig verdwenen is en laat het schoonmaakmiddel op het vloerkleed totdat het droog is.

Dampreiniging

Als je Hoogpolig vloerkleed erg vuil is geworden, kun je ervoor kiezen om het vloerkleed te reinigen met een stoomreiniger. Dit is effectief bij het verwijderen van vuil, stof en vlekken en het is ook goed voor de vezels van je vloerkleed. Zorg ervoor dat je de instructies van de fabrikant goed volgt als je een stoomreiniger gebruikt om je Hoogpolig vloerkleed te reinigen.

Drogen

Nadat je klaar bent met het schoonmaken, is het belangrijk dat je Hoogpolig vloerkleed volledig droog is voordat je het weer gebruikt. Gebruik hierbij een oude handdoek of een dweil om het overtollig vocht op te nemen. Zorg ervoor dat het vloerkleed volledig droog is voordat je verder gaat.

Herstellen

Om ervoor te zorgen dat je Hoogpolig vloerkleed er tijdens het schoonmaken zo goed mogelijk uit komt te zien, raden we je ook aan een speciaal herstelpoeder te gebruiken. Dit poeder verbetert de sterkte en elasticiteit van de vezels in het vloerkleed en is erg effectief voor het herstel van het stof en het verminderen van vlekken. Het is het beste om deze poeder toe te voegen tijdens of na het stofzuigen.

Verzorging

Als laatste tip adviseren we je om ervoor te zorgen dat je je Hoogpolig vloerkleed regelmatig verzorgt. Zorg ervoor dat het vloerkleed regelmatig wordt gestofzuigd en verwijder periodiek stof, vuil en vlekken met behulp van de hiervoor genoemde stappen. Als je de bovenstaande tips volgt, kun je ervoor zorgen dat je Hoogpolig vloerkleed er jarenlang mooi uitziet.

Plaats een reactie