Hoe badkamer schoonmaken

Een badkamer schoonmaken is noodzakelijk om gezond te blijven en een aangename sfeer te creëren. Bovendien zorgt het ervoor dat je badkamer er schoon en netjes uitziet. Wil je weten hoe je jouw badkamer het beste kunt schoonmaken? In dit artikel gaan we daar dieper op in.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je badkamer schoon en hygiënisch blijft, is regelmatig onderhoud nodig. Dit betekent dat je je badkamer moet stofzuigen en dweilen om stof te verwijderen. Vergeet ook de moeilijk te bereiken plekken, zoals het plafond, de muren en de hoeken. Ook is het belangrijk om de kranen en andere metalen onderdelen af en toe schoon te maken met een glasreinigerspuit of een alcoholoplossing.

Sanitair

Sanitair is een van de belangrijkste onderdelen van de badkamer die regelmatig moet worden schoongemaakt. Wc-brillen en douchebakken moeten regelmatig worden schoongemaakt met een sanitairreiniger en een doek om vuil te verwijderen. Er zijn ook speciale producten beschikbaar die speciaal bedoeld zijn voor het schoonmaken van sanitair. Als de kranen en douchevloeren verouderd zijn, is het aan te raden om ze te laten polijsten met polijstmiddel om ze er weer als nieuw uit te laten zien.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47
Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel - Color - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking
Coolblue.nl
Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel• Met Care Serum voor langdurige kleurbescherming en een frisse geur• Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was• Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat• Een wasmiddel in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic• De formule van dit wasmiddel bevat 83% biologisch afbreekbare ingrediënten Over Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel: Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van kleding, waardoor je langer geniet van stralende kleuren. Het natuurlijke care serum zorgt ervoor dat kleuren langer helder blijven, omdat het de vergrauwing van je kleding voorkomt. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel levert uitstekende resultaten, zelfs in koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten, dankzij de verbeterde waskracht en vlekverwijdering. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je gekleurde kleding lang mooi blijft. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een betere manier van wassen. Hoe te gebruiken: Voor alle gekleurde was op 15-30-40ºC. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte. Voorwassen is niet nodig. Gebruik samen met Robijn Wasverzachter voor een optimaal resultaat. Dit wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn Wasmiddel. Genieten met Robijn: Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is Geniet in geuren en kleuren. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt....
€ 38.52

Vloeren schoonmaken

Voor het schoonmaken van je vloer heb je een goed schoonmaakmiddel nodig. Gebruik een stofzuiger om het stof op de vloer te verwijderen. Daarna kun je een speciaal schoonmaakmiddel voor vloeren gebruiken om het vuil en de vlekken te verwijderen. Gebruik ook voor het schoonmaken regelmatig een dweil of een spons met een schoonmaakmiddel om de vloer te desinfecteren en schoon te houden.

Spiegels en ramen schoonmaken

Om ervoor te zorgen dat de spiegels en ramen in je badkamer kristalhelder blijven, is het belangrijk om ze regelmatig schoon te maken. Spuit een allesreiniger op het glas en wrijf het glas voorzichtig schoon met een doek of spons. Gebruik als laatste stap een droge doek of papier om het glas te polijsten.

Toiletpapier en kranen

Om de levensduur van de kranen en het toiletpapier te verlengen, is het belangrijk dat je regelmatig het toiletpapier en de kranen schoonmaakt. Spoel het toiletpapier regelmatig weg met heet water en gebruik af en toe een speciaal schoonmaakmiddel om ervoor te zorgen dat er geen vuil en bacteriën op het toiletpapier blijven zitten. Om de kranen schoon te maken, kun je ze af en toe schoonmaken met een alcoholoplossing of glasreinigerspuit. Dit verlengt de levensduur ervan.

Conclusie

Heeft u nog vragen over het schoonmaken van uw badkamer? Neem dan contact met ons op. Badkamers zijn een van de meest gebruikte ruimtes in een huis, dus het is belangrijk dat u deze schoon en hygiënisch houdt. Als je bovenstaande tips in acht neemt, kun je zo een langdurig gebruik maken van je badkamer. Heeft u nog aanvullende tips? Laat het ons weten in de comments!

Plaats een reactie