Grijze voegen schoonmaken

Grijze voegen schoonmaken is niet alleen een kwestie van het uiterlijk. Het schoonmaken voorkomt ontstaan van vuil, algen en bacteriën en helpt voegen langer mee te gaan. Hoewel het schoonmaken van voegen niet elke dag hoeft, helpt het ze hun beste voorkomen te behouden. Er zijn verschillende methoden om voegen schoon te maken. Hieronder staat wat belangrijke informatie om het schoonmaken zo goed mogelijk uit te voeren.

Het schoonmaken van grijze voegen

Grijs is een kleur die vuil snel absorbeert. Bij het schoonmaken van grijze voegen is het belangrijk om eerst al het vuil, algen en bacteriën te verwijderen. Hierna kan de voeg gereinigd worden met een geschikte reinigingsmethode. Gebruik bijvoorbeeld een mild sopje, bijvoorbeeld een mixture van een theelepeltje afwasmiddel en 1 liter lauw water. Neem een oude tandenborstel en een borstel met harde Borstelpunt. Borstel de voeg. Maak de voeg helemaal schoon. Spoel daarna de voeg goed schoon met water.

Vlekken verwijderen

Na het schoonmaken met het milde sopje kan het ervoor kiezen om de voeg te behandelen met een speciale vlekverwijderaar. Lees hiervoor eerst het etiket van het product. Er zijn verschillende chemische stoffen die bekend staan om hun werking tegen vlekken. Probeer eerst een minder sterke stof uit en gebruik op een later moment een sterk sterke stof als het nodig is. Gebruik altijd oogbescherming en handschoenen bij deze klus. Spuit de vlekverwijderaar op de vlek en laat dit enige tijd inwerken. Spoel daarna goed schoon met wat warm water. Als blijkt dat de vlek helemaal weg is, dan kun je overgaan naar de volgende stap.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Voegen beschermen

Het is ook belangrijk om te weten hoe je de levensduur van de voeg kunt verlengen. Na het reinigen en vlekken verwijderen, is het vaak noodzakelijk om de voeg te beschermen. Hiervoor kun je op diverse manieren bescherming aanbrengen. De makkelijkste manier is het aanbrengen van een waterdichte, vochtbestendige lak in dezelfde kleur als de voeg. Dit beschermt de voeg tegen vuil, algen en bacteriën. Daarnaast is het handig om een speciale sealer aan te brengen om verdere schade aan de voeg te voorkomen. Sealer komt in verschillende vormen en kan gemakkelijk worden toegepast op alle soorten voegen.

Voegen schoonmaken adviseren

Het schoonmaken van grijze voegen kan een tijdrovende taak zijn. Het is daarom aan te raden om een professioneel bedrijf in te schakelen die de klus voor je kan klaren. Zo hou je de uitgaven en het schoonmaken onder controle. Een gekwalificeerde professional is volledig op de hoogte van de beste technieken en materialen die je hierbij nodig hebt. Hij of zij zal je adviseren over de best mogelijke reinigingsmethoden, vlekken verwijderen en beschermen van de voeg. Dit alles om de levensduur van de voegen te verlengen.

Conclusie

Het schoonmaken van grijze voegen is niet alleen een kwestie van het uiterlijk. Het schoonmaken voorkomt ontstaan van vuil, algen en bacteriën en helpt voegen langer mee te gaan. Het is belangrijk om eerst al het vuil, algen en bacteriën te verwijderen. Gebruik daarna een mild sopje voor het schoonmaken en verwijder vlekken met een speciale vlekverwijderaar. Na het schoonmaken is het raadzaam om de voeg te behandelen met een waterdichte, vochtbestendige lak en een speciale sealer. Een professionele schoonmaakservice kan ervoor zorgen dat de voegen schoon en in topconditie blijven.

Plaats een reactie