Granieten aanrechtblad schoonmaken

Het is goed om te weten dat het schoonmaken van het granieten aanrechtblad goed voor de levensduur is. Graniet is een sterk en duurzaam materiaal, maar het vereist de juiste verzorging. Wanneer u uw granieten aanrechtblad goed schoonmaakt en verzorgt, zal het langer meegaan en er mooier uitzien. Dit artikel beschrijft een aantal basisstappen voor het schoonmaken en onderhouden van uw granieten aanrechtblad.

Stap 1: Voorbereiding

Voordat u begint met het schoonmaken en onderhouden van uw granieten aanrechtblad, zijn er een paar stappen die u moet nemen om het proces veilig en effectief te laten verlopen. Als eerste moet je ervoor zorgen dat alle losse levensmiddelen en vuil worden verwijderd van het blad. U moet ook eventueel aanwezig stoom, zoals kookdampen, verwijderen door het aanrechtblad af te vegen met een droge doek. Als het blad vies is, kunt u milde, niet-agressieve reinigingsmiddelen gebruiken om het vuil te verwijderen.

Stap 2: Schoonmaken

Voor het schoonmaken van het granieten aanrechtblad moet u het volgende doen: maak eerst een emmer met warm water en voeg daar 2 eetlepels milde afwasmiddel aan toe. Gebruik een zachte nylon borstel om het aanrechtblad schoon te boenen. Om harder vuil te verwijderen, kunt u licht scrubben met een spons of nylon borstel. Vergeet niet om het water regelmatig te verversen en het reinigingsmiddel te vervangen als het viezig wordt.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47

Stap 3: Afspoelen

Na het boenen, spoel het blad af met warm, schoon water. Gebruik geen sterk schurende sponsors of schuursponsjes die de glans kunnen beschadigen. U kunt ook een zachte doek of zeemansklauw gebruiken om het blad af te drogen. Vergeet niet om alle natte hoeken en kieren te reinigen om bevochtiging van het granieten aanrechtblad te voorkomen.

Stap 4: Onderhoud en afdichten

Om het granieten aanrechtblad in goede staat te houden, kunt u het oppervlak elke 2 maanden behandelen met een kwaliteitsgranieten sealer. De sealer houdt het vocht en andere vloeistoffen weg van het oppervlak en voorkomt schade. U kunt ook overwegen om een impregnerende coating aan te brengen, maar dit moet door een professionele specialist worden gedaan. De coating voorkomt dat het graniet wordt aangetast door vloeistoffen en vocht.

Stap 5: Wat te vermijden

Er zijn een aantal dingen die u moet vermijden bij het schoonmaken en onderhouden van het granieten aanrechtblad. Vermijd het gebruik van schurende reinigingsmiddelen, Bijt of bleekmiddel. Deze stoffen zullen de glans beschadigen en kunnen ook oplosbare mineralen losmaken. Vermijd ook het gebruik van zout, zure middelen, oplosbaar in water of oplosbaar in olie, en sterk schurende pads. Al deze stoffen kunnen de vetoplosbare componenten eruit wassen en het graniet laten vervagen of vervormen.

Samenvatting

In het kort, het schoonmaken en onderhouden van een granieten aanrechtblad is niet zo ingewikkeld als het lijkt. U moet eerst alle losse levensmiddelen en vuil verwijderen. Vervolgens maakt u het schoon met warm water en een milde, niet-agressieve reiniger. Daarna is het belangrijk om het aanrechtblad af te spoelen en te drogen. Als laatste moet het aanrechtblad elke 2 maanden worden behandeld met een sealer of een impregnerende coating. Houd altijd in gedachten dat u zeep en agressieve reinigingsmiddelen moet vermijden.

Plaats een reactie