Granieten aanrechtblad schoonmaken groene zeep

Graniet is een elegant materiaal dat in veel keukens wordt gebruikt om aanrechtbladen te maken. Het is duurzaam, maar moet goed onderhouden worden om de levensduur te verlengen en het er goed uit te laten zien. Groene zeep is een effectief middel dat ervoor kan zorgen dat je granieten aanrechtblad er gepolijst en verzorgd uitziet..

Voorbereiden

Voordat je je granieten aanrechtblad schoonmaakt met groene zeep, is het belangrijk dat je hem eerst grondig schoonmaakt met een stofzuiger of een stofdoek. Als er visueel vuil en vlekken zichtbaar zijn, gebruik dan warm water en een mild reinigingsmiddel om de vlekken en de vuil te verwijderen. Gebruik vervolgens een schone, vochtige doek om het vuil dat je hebt verwijderd, op te nemen voordat je hem gaat schoonmaken met groene zeep.

Toepassing van Groene Zeep

Verwarm het aanrechtblad voordat je de groene zeep aanbrengt. Verwarm het met een warmtebron, zoals een haardroger. Op deze manier wordt het oppervlak meer gevoelig voor de groene zeep, waardoor je schoonmaakresultaten beter zullen zijn. Breng vervolgens wat groene zeep of een ander, mild reinigingsmiddel aan op een zachte doek en verspreid de zeep over het oppervlak. Some het met een vochtige, schone doek om het reinigingsmiddel eraf te halen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47
Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel - Color - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking
Coolblue.nl
Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel• Met Care Serum voor langdurige kleurbescherming en een frisse geur• Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was• Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat• Een wasmiddel in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic• De formule van dit wasmiddel bevat 83% biologisch afbreekbare ingrediënten Over Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel: Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van kleding, waardoor je langer geniet van stralende kleuren. Het natuurlijke care serum zorgt ervoor dat kleuren langer helder blijven, omdat het de vergrauwing van je kleding voorkomt. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel levert uitstekende resultaten, zelfs in koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten, dankzij de verbeterde waskracht en vlekverwijdering. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je gekleurde kleding lang mooi blijft. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een betere manier van wassen. Hoe te gebruiken: Voor alle gekleurde was op 15-30-40ºC. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte. Voorwassen is niet nodig. Gebruik samen met Robijn Wasverzachter voor een optimaal resultaat. Dit wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn Wasmiddel. Genieten met Robijn: Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is Geniet in geuren en kleuren. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt....
€ 38.52

Polijsten

Als je granieten aanrechtblad er schoon en grondig gereinigd uitziet, kan je het polijsten met een speciale waxpolijstcrème. Als je een nieuw aanrechtblad polijst, gebruik dan eerst een vlakke schuurmachine om het te poetsen. Zorg dat je voorzichtig te werk gaat om geen krassen te veroorzaken. Als je een oud aanrechtblad polijst, gebruik dan alleen veel warm water om de waxpolijstcrème aan te brengen. Gebruik een zachte, schone doek om de crème voorzichtig te verspreiden.

Onderhouden

Het is aan te raden om je granieten aanrechtblad regelmatig schoon te maken. Gebruik een stofzuiger of stofdoek om stof en vuil te verwijderen van het oppervlak voordat je het gaat schoonmaken. Voor dagelijks onderhoud kun je een speciaal voor graniet ontworpen reinigingsmiddel gebruiken. Breng de reiniger aan op een zachte doek om het oppervlak van je aanrechtblad grondig schoon te maken. Als je alles volgt wat hierboven staat beschreven, dan voorkom je schade en kun je er van uitgaan dat je granieten aanrechtblad er jarenlang verzorgd uit zal zien.

Plaats een reactie