Glazen overkapping schoonmaken: Zo doe je dat!

Glazen overkappingen zijn een mooi idee om uw tuin te verrijken. Ze bieden een prachtige mix van buitenlicht en schaduw. Helaas, deze kwetsbare overkappingen zijn onderhevig aan vuil, stof en vlekken. Hierdoor kunnen ze er vuil en onverzorgd uit gaan zien. Gelukkig is het mogelijk om uw glazen overkappingen makkelijk schoon te maken, zodat ze hun rustieke uitstraling krijgen en hun levensduur wordt verlengd. In dit artikel leggen we uit hoe u uw glazen overkapping schoonmaakt, zodat je er nog jaren of tientallen jaren plezier van heeft.

Hoe schoonmaken?

Stap 1: stof en vuil verwijderen

Voordat je begint met het schoonmaken van je glazen overkapping, is het belangrijk dat je eerst al het vuil en stof verwijdert. U kunt dit eenvoudig doen met een stofdoek, een stoffer of een blik stofzuiger. Zorg er bij het stofzuigen voor dat het stofzuigerzak regelmatig wordt verwisseld en dat er geen stofresten achterblijven.

Stap 2: Reiniging met een drie-delige oplossing maken

Een speciale drie-delige oplossing is de beste manier om uw glas schoon te maken en te ontvetten. Dit laagje glas van de overkapping is redelijk stevig, dus kleine krasjes kun je makkelijk afvegen. Maak door af te spoelen met stromend water, een schone doek en vloeibare zeep. Zorg ervoor dat je de zeep goed uitspoelt.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47

Stap 3: Auto-cleaner gebruiken

Nadat u de overkapping met deze oplossing heeft gereinigd, kunt u de auto-cleaner gebruiken. Deze auto-cleaner is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van glas. Breng het op het glas aan en laat het vervolgens aan de lucht drogen. U zult zien dat de omgeving er veel schoner en glanzender uitziet.

Stap 4: Breng een waslaag aan

Voor extra bescherming en glans kunt u een waslaag op het glas aanbrengen. Gebruik hiervoor een speciaal glasreinigingsmiddel. Breng het aan op het oppervlak en gebruik dan een schone doek om het af te nemen. Vergeet niet om het glas te polijsten; dit maakt het er nog veel mooier uitzien.

Extra tips voor het schoonmaken

Er zijn een paar extra dingen waar u rekening mee moet houden bij het schoonmaken van uw glazen overkappingen.

  • Gebruik geen schuurmiddelen om het glas te reinigen; dit kan leiden tot krassen en andere schade.
  • Gebruik geen stoffen die schadelijk zijn voor het glas; dit kan leiden tot een doffe of wazige glans.
  • Zorg dat uw overkapping en glazen goed geventileerd zijn; zet de luiken open om schimmelvorming te voorkomen en om te verhinderen dat stof zich ophoopt.

Conclusie

Met de juiste zorg en onderhoud kunt u uw glazen overkapping schoonmaken en zo de levensduur ervan verlengen. Gebruik de bovenstaande tips en stappen en uw glazen overkapping zal er weer als nieuw uitzien. Veel plezier met uw nieuw gereinigde overkapping!

Plaats een reactie