Glazen Lampen Schoonmaken

Glazen lampen zijn een perfecte manier om een mooie sfeer in een kamer te creëren en ze kunnen jarenlang meegaan, mits ze goed worden onderhouden. Glazen lampen maken schoonmaken is een gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat uw lampen zo mooi en glanzend blijven als de dag waarop u ze kocht. Hieronder leest u over hoe u uw glazen lampen gemakkelijk en effectief kunt schoonmaken.

Glazen lampen schoonmaken met Azijn

Azijn is misschien wel de meest effectieve manier om glazen lampen schoon te maken. Maak het schoonmaken van een glazen lamp een stuk eenvoudiger door een wattenstaafje in azijn te dopen en het daarmee weg te vegen. Spoel vervolgens de glazen lampen af met warm water en een zacht doekje. Bij het schoonmaken van glazen lampen is het belangrijk dat u geen schuurmiddelen of scherpe chemicaliën gebruikt, omdat deze de glazen lamp kunnen beschadigen.

Glazen lampen schoonmaken met Babyshampoo

Een goede manier om glazen lampen schoon te maken is door een weekje babyshampoo in warm water te verdunnen. Gebruik een microvezeldoekje om de lamp schoon te maken en daarna af te spoelen met warm water. Zeep of shampoo is een zeer zachte oplossing die geen krassen achterlaat op het glas.

Glazen lampen schoonmaken met Verse Citroenen

Bij het schoonmaken van uw glazen lampen met citroenen bent u verzekerd van een schitterend resultaat. Breng in een bowl schoon water aan de kook en doe er wat citroensap bij. Laat vervolgens de glazen lampen ongeveer een uur in de bowl liggen alle vuil en stof los te laten, Laat de glazen lampen daarna afkoelen en veeg het schoon met een droog doekje.

Glazen lampen schoonmaken met Alkohol

Als u glazen lampen schoonmaakt met alcohol, zorg er dan voor dat u een mild mengsel maakt van een scheut alcohol en veel water. Gebruik geen sterke alcohol omdat dit de lampen kan beschadigen. Maak de glazen lamp schoon met dit mengsel en veeg hem schoon met een schone doek. Alcohol heeft een antiseptische werking en helpt het vuil en het stof efficiënt te verwijderen.

Glazen lampen schoonmaken met afwasmiddel

De meest ideale manier om uw glazen lampen te reinigen, is met een afwasmiddel. Maak een mild mengsel van warm water en afwasmiddel en gebruik het om de lampen schoon te maken. Als je klaar bent, maak je alles goed schoon met een droge doek. Afwasmiddel bevat ingrediënten die het vuil en het stof grondig verwijderen zonder de lamp te beschadigen.

Glazen lampen schoonmaken is een eenvoudige taak, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het correct wordt gedaan. Als u de bovenstaande tips volgt, kunt u uw verlichting er jarenlang goed uit laten zien terwijl u de levensduur van de lampen verlengt.

Plaats een reactie