Glazen lamp schoonmaken

Glazen lampen kunnen mooi zijn om te zien en zijn ook erg praktisch. Helaas zijn deze lampen ook gevoelig voor vuil en stof. Daarom is het belangrijk om het schoonmaken van uw glazen lamp regelmatig in acht te nemen om de levensduur ervan te verlengen. In dit artikel bespreken we de beste manier om een glazen lamp schoon te maken.

Stap 1: Verwijdering van overtollig stof

Voordat u uw glazen lamp schoonmaakt, is het belangrijk dat, als mogelijk, alle overtollige stof wordt verwijderd. Dit kunt u het beste doen door een stofzuiger te gebruiken met een speciaal accessoire zoals een borstel, die bij het apparaat wordt geleverd. Het is beter om overtollig stof en vuil te verwijderen voordat u begint met het schoonmaken van uw glazen lamp, omdat dit het schoonmaken vergemakkelijkt en er geen kleine stoffen op het glas achterblijven.

Stap 2: Maak het glas schoon met een speciale glasreiniger

Nadat de overtollige stof en het vuil zijn verwijderd, kunt u het glas schoonmaken met een glasreiniger. Er zijn speciale glasreinigers op de markt die zijn ontworpen voor de specifieke behoeften van glas. Dit soort glasreiniger is vaak sterk schuimend en kan worden gebruikt op afwasbare oppervlakken. U wilt ervoor zorgen dat u altijd een schoonmaakdoek gebruikt om het glas schoon te maken. Dit is vooral belangrijk als u de glasreiniger op een katoenen doek of een stuk keukenpapier aanbrengt om het glas schoon te maken.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47
Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel - Color - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking
Coolblue.nl
Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel• Met Care Serum voor langdurige kleurbescherming en een frisse geur• Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was• Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat• Een wasmiddel in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic• De formule van dit wasmiddel bevat 83% biologisch afbreekbare ingrediënten Over Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel: Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van kleding, waardoor je langer geniet van stralende kleuren. Het natuurlijke care serum zorgt ervoor dat kleuren langer helder blijven, omdat het de vergrauwing van je kleding voorkomt. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel levert uitstekende resultaten, zelfs in koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten, dankzij de verbeterde waskracht en vlekverwijdering. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je gekleurde kleding lang mooi blijft. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een betere manier van wassen. Hoe te gebruiken: Voor alle gekleurde was op 15-30-40ºC. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte. Voorwassen is niet nodig. Gebruik samen met Robijn Wasverzachter voor een optimaal resultaat. Dit wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn Wasmiddel. Genieten met Robijn: Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is Geniet in geuren en kleuren. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt....
€ 38.52

Stap 3: Reinig de glazen lamp met een geurloze olie

Als u klaar bent met het schoonmaken van het glas, kunt u het glas nog eens natrekken met een geurloze olie. Geurloze olie zoals mineralen- of babyolie, kan worden gebruikt om een glazen lamp te reinigen, omdat het helpt het vuil en het stof van het glas te verwijderen. U kunt de olie aanbrengen met een schone, droge doek. U kunt ook een schoonmaakmiddel uit de handel gebruiken dat is gemaakt met olie, omdat dit een betere reinigingsmethode is dan alleen olie gebruiken.

Stap 4: Droog het glas grondig af en plaats het in de schaduw

Nadat u uw glazen lamp allemaal hebt schoongemaakt, is het belangrijk dat u het glas goed afdroogt. U wilt ervoor zorgen dat er geen waterdruppels of zeepresten achterblijven. Plaats vervolgens de glazen lamp op een plek buiten de buurt van direct zonlicht. Hoewel u de glazen lamp kunt zien glinsteren in direct zonlicht, is het beter om bepaalde lampen uit de buurt van direct zonlicht te houden om het glas te beschermen.

bonus tip

Als u klaar bent met het schoonmaken van uw glazen lamp, zorg er dan voor dat u stoffen lampenkappen regelmatig stofzuigt. Dit is belangrijk omdat stof en dierenharen de lampenkappen kunnen blokkeren en het licht kunnen verminderen.

U hebt nu een eenvoudige stap-voor-stap handleiding gehad over hoe u uw glazen lamp kunt schoonmaken. Door regelmatig de juiste stappen te volgen, zal uw glazen lamp langer meegaan.

Plaats een reactie