Glas schoonmaken

Glas schoonmaken is belangrijk voor het behoud van zij uitzicht en functionaliteit. Glas is publieksvriendelijk materiaal dat breed toepasbaar is in vele projecten. Of het nu voor nieuwbouw of renovatieprojecten is, het schoonmaken van glas is een vervelende maar noodzakelijke taak.

Hoewel glas als onderhoudsvriendelijk wordt beschouwd, kan het oppervlak tijdens het dagelijks gebruik stoffen zoals vuil, vet en stof aantrekken. Als deze verontreiniging wordt toegestaan om op het glasoppervlak te accumuleren, kan dit leiden tot duidelijk zichtbare kringen, vlekken en strepen. Dit is niet alleen lelijk, maar het kan het glas ook aantasten.

Gelukkig is het schoonmaken van glas vrij gemakkelijk als je de juiste technieken en schoonmaakmiddelen gebruikt. Er zijn vele schoonmaakitems op de markt voor het reinigen van glas, dus het is belangrijk om het correcte product te selecteren om schade door chemische stoffen te voorkomen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47

Tips om glas te reinigen

Het volgende geven tips voor het schoonmaken van glas en kunnen u helpen streef het beste resultaat:

1. Verminderen van stof- en vetvlekken

Plaats een zachte microvezeldoek of een stuk absorberend schoonmaakpapier onder het glas voor het vegen van het glasoppervlak. Zorg ervoor dat de doek of papier geen resten achterlaat. Veeg vuil en aanslag van het oppervlak weg. Verwijder eventueel hardnekkig vuil met een stukje houtskool of een vochtig sponsje.

2. Gebruik een schoonmaakmiddel dat veilig is voor glas

Gebruik om te beginnen een schoonmaakmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor het reinigen van glas. Gebruik bij voorkeur ook een zacht reinigingsmiddel zoals afwasmiddel in plaats van een schoonmaakmiddel met een schurende stof. Houd in gedachten dat schurende stoffen vaak krassen en de levensduur van het oppervlak verminderen.

3. Water en amazone of wit katoenen doeken gebruiken

Het gebruik van een plantaardige based reinigingsmiddel zoals afwasmiddel of wasmiddel in warm water kan een uitstekend schoonmaakmiddel voor glas worden. Veeg het glasoppervlak af met een warme, vochtige doek gemaakt van houtvezel of wit katoen. Droog het glasoppervlak daarna af met een schone, vlekvrije doek. Allereerst, zorg ervoor dat alle zichtbare verontreinigingen zijn verwijderd.

4. Schoonmaken met borax

Borax is een sterke cleanser die waterstof en zuurstof bevat. Het is een milieuvriendelijk product dat geen schadelijke chemicaliën en stoffen bevat. Het is een goede optie als je glas wilt schoonmaken. Meng een eetlepel borax met een liter heet water in een emmer en gebruik dit mengsel om het glasoppervlak af te vegen. Veeg het oppervlak daarna af met een schone, droge doek.

5. Glas polijsten

Polijsten is een andere optie voor het reinigen van glas. Gebruik hiervoor een speciaal polijstmiddel en een polijstdoek. Breng een kleine hoeveelheid van het product op het oppervlak aan en wrijf zachtjes met een polijstdoek. Controleer regelmatig of er krassen zichtbaar zijn en zorg ervoor dat je het product niet te lang laat werken. Haal het overtollige product voorzichtig van het glasoppervlak af.

Als je deze tips opvolgt, kun je ervoor zorgen dat het glas in perfecte staat blijft totdat het vervangen moet worden. U kunt uw glas schoonmaken met producten die speciaal voor glas zijn ontworpen, of met producten die u bij de lokale winkel kunt kopen. Wees voorzichtig met de producten die u kiest om te voorkomen dat het glasoppervlak toegankelijk wordt voor krassen en schade. Glas dat regelmatig wordt schoongemaakt, gaat langer mee dan glas dat wordt verwaarloosd.

Plaats een reactie