Geoxideerd metaal schoonmaken

Het is noodzakelijk om geoxideerd metaal schoon te maken om te voorkomen dat er roest ontstaat en om de levensduur te verlengen van het product. In dit artikel gaan we uitleggen hoe je geoxideerd metaal correct en zorgvuldig kunt schoonmaken.

De eerste stap

Om te beginnen moet je een schone doek of een microvezel doek gebruiken. Zorg ervoor dat deze goed is uitgewassen en dat je geen schurende of stoffige stoffen gebruikt. Veeg de oppervlakte zorgvuldig af, waardoor de meeste vuiligheid wordt verwijderd. Let er daarbij op dat je niet te hard drukt op het metaal.

De tweede stap

Is er toch nog steeds vuiligheid aanwezig, dan kun je dit het beste verwijderen met een mild detergent. Doe een beetje detergent in een emmer met warm water en roer dit goed door elkaar. Maak hierna een watje of spons nat met deze oplossing en boen het metaal. Zorg ervoor dat je hierbij geen druk uitoefent en laat de oplossing niet te lang intrekken. Spoel hierna het metaal af met water. Om streepjes te voorkomen, kun je de laklaag tussendoor drogen met een zachte doek.

Dreft Platinum Plus All In One Vaatwasmiddel - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Vaatwastabletten
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Ariel 4in1 Wasmiddel PODS +Ultra Vlekverwijderaar - 120 wasbeurten (3x40)
Coolblue.nl
Ariel 4in1 Wasmiddel Pods + Ultra Vlekverwijderaar zorgt voor een onberispelijke reiniging én ultra vlekverwijdering. Ariel 4in1 Wasmiddel Pods verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water Ariel 4in1 Pods lossen snel op, zelfs in koud water Ariel 4in1 Pods bieden onberispelijke resultaten bij koude én korte programma's Ariel Wasmiddel Pods hebben een volledig in water oplosbare pods film Was kouder met Ariel Wasmiddel Pods: Koud wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water) Recyclebare verpakking: Ariel 4in1 Pods worden geleverd in een recyclebare verpakking Geweldig voor reiniging, niet voor kleine handjes: Ariel Wasmiddel Pods altijd buiten het bereik van kinderen houden. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie Ariel Wasmiddel Pods worden geproduceerd in Frankrijk Ontdek Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijdering, de beste Ariel Pods ooit. Ze worden geleverd met een extra rode kamer en verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water. Daarnaast worden Ariel 4in1 Pods ook in Frankrijk gemaakt. Ze lossen snel op, zelfs in koud water, en bieden onberispelijke resultaten bij koude en korte programma's. Was kouder met Ariel Pods: kouder wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water). Bij contact met water lost de 100% in water oplosbare Pods film volledig op om krachtige vlekverwijderende technologieën vrij te geven, Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijderaar biedt de diepste en sterkste reiniging De Ariel wasmiddelcapsules worden geleverd in een recyclebare verpakking. WAARSCHUWING: dit product kan schadelijk zijn en ernstige verwondingen veroorzaken. Houd de Ariel 4in1 Pods altijd buiten het bereik van kinderen. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie....
€ 39.99

De derde stap

Als je eenmild schoonmaakmiddel hebt gebruikt in de tweede stap, is het raadzaam om daarna een metaalpolish te gebruiken. Gebruik hiervoor een schone doek en masseer de polish goed in de laklaag. Laat deze enkele minuten intrekken en veeg het metaal hierna zachtjes af. Je kunt het metaal daarna nog een keer met een nieuwe, schone doek afvegen om eventuele resten te verwijderen.

Algemene tips

Er zijn ook enkele algemene tips die je kunnen helpen bij het schoonmaken van geoxideerd metaal. Het is verstandig om het metaal regelmatig te reinigen met een schone, uitgewassen doek om stof en vuil te voorkomen. Gebruik ook nooit schurende of agressieve middelen om het metaal schoon te maken. Bovendien is het aan te raden om verfstoffen en lijmen niet op het metaal aan te brengen om een roestvorming te voorkomen.

Conclusie

Het is erg belangrijk om geoxideerd metaal goed en zorgvuldig schoonmaken. Als je de hierboven genoemde stappen volgt, kun je veilig het metaal schoonmaken zonder schade aan te richten. Bovendien voorkom je hiermee dat er roest op het metaal komt en dat verlengt de levensduur van het product. Dus volg de bovenstaande stappen om geoxideerd metaal perfect schoon te krijgen.

Plaats een reactie