Gelakte tafel schoonmaken

Gelakte tafels zijn een mooie toevoeging aan elke woning en bieden een lange levensduur. Het is belangrijk dat elke gelakte tafel correct en regelmatig wordt schoongemaakt, zodat de tafel er lang stijlvol uitziet. Gelakte tafels schoonmaken is eenvoudiger dan je misschien denkt. Met een paar eenvoudige stappen en wat geduld kun je je gelakte tafel mooi houden.

Stap 1: Stof en vuil verwijderen

Voordat je aan het schoonmaken begint, is het belangrijk dat je al het vuil en het stof van de tafel verwijdert. Om dit te doen, kun je een stoffer of stofzuiger gebruiken. Als je stoffert, haal je eerst het stof van de tafel, vervolgens veeg je het stof en het vuil van de tafel. Als je stofzuigt, zorg er dan voor dat de buis en de borstel niet te dichtbij de lak komen. Als je klaar bent, veeg je de tafel weer af totdat alle stof en vuil verwijderd is.

Stap 2: Nat reinigen

Zodra je de tafel hebt gestofzuigd, gebruik je warm water met een milde, neutrale zeep om de tafel schoon te maken. Gebruik een zachte doek of een schuurspons om de tafel te schrobben totdat alle vlekken verdwenen zijn. Als je klaar bent, Spoel het dan zorgvuldig af met een zacht doek, zodat er geen zeepresten overblijven.

Dreft Platinum Plus All In One Vaatwasmiddel - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Vaatwastabletten
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Ariel 4in1 Wasmiddel PODS +Ultra Vlekverwijderaar - 120 wasbeurten (3x40)
Coolblue.nl
Ariel 4in1 Wasmiddel Pods + Ultra Vlekverwijderaar zorgt voor een onberispelijke reiniging én ultra vlekverwijdering. Ariel 4in1 Wasmiddel Pods verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water Ariel 4in1 Pods lossen snel op, zelfs in koud water Ariel 4in1 Pods bieden onberispelijke resultaten bij koude én korte programma's Ariel Wasmiddel Pods hebben een volledig in water oplosbare pods film Was kouder met Ariel Wasmiddel Pods: Koud wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water) Recyclebare verpakking: Ariel 4in1 Pods worden geleverd in een recyclebare verpakking Geweldig voor reiniging, niet voor kleine handjes: Ariel Wasmiddel Pods altijd buiten het bereik van kinderen houden. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie Ariel Wasmiddel Pods worden geproduceerd in Frankrijk Ontdek Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijdering, de beste Ariel Pods ooit. Ze worden geleverd met een extra rode kamer en verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water. Daarnaast worden Ariel 4in1 Pods ook in Frankrijk gemaakt. Ze lossen snel op, zelfs in koud water, en bieden onberispelijke resultaten bij koude en korte programma's. Was kouder met Ariel Pods: kouder wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water). Bij contact met water lost de 100% in water oplosbare Pods film volledig op om krachtige vlekverwijderende technologieën vrij te geven, Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijderaar biedt de diepste en sterkste reiniging De Ariel wasmiddelcapsules worden geleverd in een recyclebare verpakking. WAARSCHUWING: dit product kan schadelijk zijn en ernstige verwondingen veroorzaken. Houd de Ariel 4in1 Pods altijd buiten het bereik van kinderen. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie....
€ 39.99

Stap 3: Droogmaken

Deze stap is essentieel om vlekken en strepen te voorkomen. Gebruik een schone, droge doek om de tafel af te drogen en ervoor te zorgen dat hij helemaal droog is. Als de tafel nog steeds vochtig is, droog het dan op met een schone doek of monddoek totdat het volledig droog is.

Stap 4: Polish

Na het schoonmaken van de tafel is het belangrijk om hem op te poetsen met een vloeibare glazuur. Voeg een kleine hoeveelheid van de vloeistof toe aan een zachte doek en poets de tafel voorzichtig totdat hij glanst. Als je klaar bent, haal je alle blijvend waterdruppels en vlekken weg met een schone, droge doek.

Stap 5: Verzorging

Een goede verzorging is de beste manier om je gelakte tafel in perfecte staat te houden. Gebruik nooit sterk schurende schoonmaakmiddelen of schuursponsen op je gelakte tafel, want dit kan ernstig beschadigingen veroorzaken. Plaats ook geen voorwerpen op de tafel die kunnen krassen, zoals dieren of harde voorwerpen. Probeer ook geen hete objecten rechtstreeks op de tafel te plaatsen, omdat dit kan leiden tot lekkage. Als je deze tips in acht neemt, kun je de levensduur van je gelakte tafel verlengen.

Plaats een reactie