Filter schoonmaken wasmachine

Voor de beste wasbeurt is het belangrijk dat het filter van uw wasmachine regelmatig wordt schoongemaakt. Als het filter verstopt of vies is, is het een van de belangrijkste oorzaken van storingen. Bovendien kunt u door het regelmatig schoonmaken van uw filter de levensduur van uw wasmachine verlengen. In dit artikel leggen we uit hoe u het filter van uw wasmachine het beste kunt schoonmaken.

Stap 1: Verwijder het filter

Hoe u het filter verwijdert, hangt af van het type wasmachine dat u hebt. In veel gevallen moet u het luik openen waarachter het filter zich bevindt. Dit luik zou makkelijk open en dicht moeten gaan en de locatie kan ook worden gevonden in de gebruiksaanwijzing van uw wasmachine. Als u het filter verwijderd, maak dan direct de omgeving van uw wasmachine schoon om te voorkomen dat vuil en stof in het filter terechtkomt.

Stap 2: Maak het filter schoon

Als het filter verwijderd is, kunt u het schoonmaken. Gebruik hiervoor gewoon warm water, zodat alle vuil en stof verwijderd wordt. Als het filter erg vuil is, kunt u wat afwasmiddel gebruiken om het grondig schoon te maken. Plaats het filter daarna onder de kraan en spoel het met warm stromend water goed af. Als het filter erg vuil is, kunt u het beste een kleine borstel gebruiken om het vuil te verwijderen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47
Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel - Color - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking
Coolblue.nl
Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel• Met Care Serum voor langdurige kleurbescherming en een frisse geur• Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was• Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat• Een wasmiddel in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic• De formule van dit wasmiddel bevat 83% biologisch afbreekbare ingrediënten Over Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel: Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van kleding, waardoor je langer geniet van stralende kleuren. Het natuurlijke care serum zorgt ervoor dat kleuren langer helder blijven, omdat het de vergrauwing van je kleding voorkomt. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel levert uitstekende resultaten, zelfs in koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten, dankzij de verbeterde waskracht en vlekverwijdering. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je gekleurde kleding lang mooi blijft. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een betere manier van wassen. Hoe te gebruiken: Voor alle gekleurde was op 15-30-40ºC. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte. Voorwassen is niet nodig. Gebruik samen met Robijn Wasverzachter voor een optimaal resultaat. Dit wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn Wasmiddel. Genieten met Robijn: Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is Geniet in geuren en kleuren. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt....
€ 38.52

Stap 3: Controleer het filter

Wanneer het filter schoon is, is het belangrijk om te controleren of er geen schade is aan het filter. Controleer of er geen breuken of gaten in het filter zijn en of alle randen netjes afgewerkt zijn. Als er schade wordt geconstateerd, is het verstandig om het filter te vervangen.

Stap 4: Plaats het filter terug

Wanneer het schoonmaken van het filter voltooid is, plaatst u het filter terug. Let er hierbij op dat de randen goed aangesloten zijn om lekkages te voorkomen. Om te voorkomen dat vuil en stof het filter opnieuw vervuilen, is het belangrijk om het luik goed af te sluiten. Ga daarom altijd na of het luik na het schoonmaken goed gesloten zit.

Stap 5: Voer een testwassing uit

U bent klaar met het schoonmaken van uw wasmachine filter. Om te zorgen dat alles goed werkt is het belangrijk om een testwassing uit te voeren. Zet daarvoor een kleine hoeveelheid wasgoed in de wasmachine en voer een korte wascyclus uit. Als de wasmachine de was goed wast, is het filter goed schoongemaakt.

Conclusie: Filter schoonmaken wasmachine

Het schoonmaken van het filter van uw wasmachine is belangrijk om de levensduur ervan te verlengen en storingen te voorkomen. Volg de bovenstaande stappen om het filter van uw wasmachine regelmatig schoon te maken en voer daarna altijd een testwassing uit. Door dit te doen, kunt u ervoor zorgen dat uw wasmachine altijd goed werkt.

Plaats een reactie