Ontdek de Zachtheid van Edet Comfort – 3-laags wc papier – 64 rollen

Ervaar een ongekend zacht gevoel met Edet Comfort, het 3-laags wc papier dat speciaal ontworpen is om jou en je gezin het ultieme comfort te bieden. Met zijn unieke volume structuur en het perfecte vierkante formaat, biedt Edet Comfort een zachte en sterke oplossing voor dagelijks gebruik.

Waarom Kiezen voor Edet Comfort?

  • Drie Lagen Sterk: Elk velletje van Edet Comfort is opgebouwd uit drie lagen, waardoor het niet alleen zacht, maar ook bijzonder sterk is.
  • Zacht en Volumineus: De speciale structuur van het papier zorgt voor extra zachtheid en een aangenaam volume, wat elke toiletbezoek tot een luxe ervaring maakt.
  • Milieubewuste Productie: Edet Comfort wordt dicht bij huis geproduceerd, wat de ecologische voetafdruk vermindert en bijdraagt aan een beter milieu.

Edet: Synoniem voor Kwaliteit

Als onderdeel van de Essity-familie, staat Edet bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Of je nu kiest voor de Edet Comfort 3-laags, het vochtige toiletpapier of de Edet Ultra Soft 4-laags, je kiest altijd voor topkwaliteit. Voor een optimaal fris en schoon gevoel, combineer je het droge toiletpapier met het vochtige toiletpapier van Edet. Essity zet zich in voor duurzaamheid en maakt verantwoord gebruik van natuurlijke grondstoffen.

Bestelinformatie

De minimale afname van Edet Comfort is 64 rollen per bestelling. Mocht je behoefte hebben aan meer dan 64 rollen, plaats dan eenvoudig een extra bestelling. Dit beleid zorgt ervoor dat we het gewicht en de verzendlabels correct kunnen beheren. Voor grotere hoeveelheden kun je meerdere bestellingen van 64 rollen plaatsen.

Wij waarderen je begrip en streven ernaar om je bestelling zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk te verwerken. Kies voor het comfort en de kwaliteit van Edet Comfort en maak van elk toiletbezoek een aangename ervaring. Bestel nu en voel het verschil!

Plaats een reactie