Ontdek de Kracht van de Dyson V10 Absolute – Steelstofzuiger

Ervaar een ongeëvenaarde schoonmaakervaring met de Dyson V10 Absolute steelstofzuiger. Met een indrukwekkende accuduur van 60 minuten biedt deze stofzuiger een constante en krachtige zuigkracht om uw huis in topconditie te houden. Het ruime stofreservoir van 0.76 liter zorgt ervoor dat u minder vaak hoeft te onderbreken om het te legen, waardoor u efficiënter kunt schoonmaken.

Waarom Kiezen voor de Dyson V10 Absolute?

De Dyson V10 Absolute is niet zomaar een stofzuiger; het is een krachtige reinigingsmachine die is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken. Met een motorvermogen van 525 Watt en een maximale zuigkracht van 151 Air Watts, pakt deze stofzuiger zelfs het meest hardnekkige vuil aan. En als u op zoek bent naar nog meer kracht, overweeg dan de V11 met 185 Airwatts, een lichter gewicht en een verwisselbare batterijfunctie.

Geavanceerde Filtratie voor Schonere Lucht

De Dyson V10 Absolute gaat verder dan alleen schoonmaken. Dankzij het geavanceerde filtratiesysteem blaast deze stofzuiger schonere lucht uit, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving. Het hygiënische leegsysteem zorgt ervoor dat u zonder gedoe het stofreservoir kunt legen, terwijl het hermetische filtratiesysteem ervoor zorgt dat stof en allergenen binnen blijven.

Veelzijdige Accessoires voor Elke Schoonmaaktaak

Of u nu hoogpolig tapijt, laagpolig tapijt of harde vloeren heeft, de Dyson V10 Absolute komt met een reeks accessoires die elke schoonmaakklus aankunnen. Inbegrepen zijn twee vloerzuigmonden, een gemotoriseerde mini-borstel en drie extra accessoires voor een grondige reiniging van elke hoek in uw huis. Bovendien maakt de speciaal ontworpen accessoire het eenvoudig om moeilijk bereikbare plekken zoals onder de bank of achter kasten schoon te maken.

Na gebruik plaatst u de Dyson V10 eenvoudig op de wandlader, zodat deze altijd klaar is voor de volgende schoonmaakbeurt.

Specificaties van de Dyson V10 Absolute

  • Accuduur: 60 minuten
  • Motorvermogen: 525 Watt
  • Maximale motorsnelheid: 125.000 RPM
  • Maximale zuigkracht: 151 Air Watts
  • Inhoud stofreservoir: 0.76 liter
  • Gewicht: 2.67 kg

Maak vandaag nog de overstap naar de Dyson V10 Absolute en ervaar zelf de superieure schoonmaakprestaties. Uw huis verdient de beste zorg, en met deze steelstofzuiger bent u verzekerd van een onberispelijk schoon resultaat.

Plaats een reactie