Dyson borstel schoonmaken

Dyson borstels worden steeds populairder omdat ze een effectief werktuig zijn om je huis schoon te houden. Maar om ervoor te zorgen dat een Dyson borstel zo goed mogelijk functioneert, is het belangrijk om hem goed schoon te maken. In deze gids zullen we uitleggen hoe u uw Dyson borstel het beste kunt schoonmaken, zodat u uw huis schoon kan houden met een optimale prestatie.

Stap 1: verwijder het lege borstelhulsel

Voordat je begint met het schoonmaken van je Dyson borstel, moet je het lege borstelhulsel verwijderen. Om dit te doen, draai je de borstel om en verwijder je de eindkap. Verwijder vervolgens het borstelhulsel en leg het opzij. Als je het hulsel later weer gebruikt, raden we je aan om het te desinfecteren.

Stap 2: verwijder het polyester filter

Verwijder het polyester filter dat onder het borstelhulsel zit. Dit filter helpt bij het verminderen van stof en deeltjes die de motor kunnen verstoppen. Verwijder het filter en leg het een tijdje weg. Vergeet niet om het filter regelmatig te vervangen (ongeveer om de 6 maanden) om de prestaties van je stofzuiger te behouden.

Dreft Platinum Plus All In One Vaatwasmiddel - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Vaatwastabletten
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Ariel 4in1 Wasmiddel PODS +Ultra Vlekverwijderaar - 120 wasbeurten (3x40)
Coolblue.nl
Ariel 4in1 Wasmiddel Pods + Ultra Vlekverwijderaar zorgt voor een onberispelijke reiniging én ultra vlekverwijdering. Ariel 4in1 Wasmiddel Pods verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water Ariel 4in1 Pods lossen snel op, zelfs in koud water Ariel 4in1 Pods bieden onberispelijke resultaten bij koude én korte programma's Ariel Wasmiddel Pods hebben een volledig in water oplosbare pods film Was kouder met Ariel Wasmiddel Pods: Koud wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water) Recyclebare verpakking: Ariel 4in1 Pods worden geleverd in een recyclebare verpakking Geweldig voor reiniging, niet voor kleine handjes: Ariel Wasmiddel Pods altijd buiten het bereik van kinderen houden. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie Ariel Wasmiddel Pods worden geproduceerd in Frankrijk Ontdek Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijdering, de beste Ariel Pods ooit. Ze worden geleverd met een extra rode kamer en verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water. Daarnaast worden Ariel 4in1 Pods ook in Frankrijk gemaakt. Ze lossen snel op, zelfs in koud water, en bieden onberispelijke resultaten bij koude en korte programma's. Was kouder met Ariel Pods: kouder wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water). Bij contact met water lost de 100% in water oplosbare Pods film volledig op om krachtige vlekverwijderende technologieën vrij te geven, Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijderaar biedt de diepste en sterkste reiniging De Ariel wasmiddelcapsules worden geleverd in een recyclebare verpakking. WAARSCHUWING: dit product kan schadelijk zijn en ernstige verwondingen veroorzaken. Houd de Ariel 4in1 Pods altijd buiten het bereik van kinderen. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie....
€ 39.99

Stap 3: verwijder het filter

Een ander belangrijk onderdeel dat je moet schoonmaken is het zeer fijne voorfilter. Met behulp van een schroevendraaier kun je de schroef verwijderen die het filter houdt. Vervolgens kun je het filter schoonmaken met een stofzuiger of een föhn. We raden aan om het filter te vervangen als je het niet schoon krijgt.

Stap 4: schoonmaken van de borstel

Nadat je alle onderdelen hebt verwijderd, kun je de borstel schoonmaken. Verwijder eerst al het stof en vuil en gebruik daarna een klein borsteltje of een stofzuiger met zachte zuigkracht om de resten te verwijderen. Gebruik geen chemicaliën om de borstel schoon te maken, omdat dat schadelijk kan zijn voor de kleine onderdelen.

Stap 5: plaats de onderdelen terug

Als alle onderdelen schoon zijn, plaats je alles weer terug. Zorg ervoor dat je de filter en het borstelhulsel veilig en stevig bevestigt. Als je klaar bent, kun je de stofzuiger opnieuw gebruiken en genieten van een schoon huis!

De levensduur van uw Dyson borstel verlengen

Het schoonmaken van uw Dyson borstel is de beste manier om de levensduur ervan te verlengen. Vergeet niet om de borstel en de filters regelmatig schoon te maken zodat deze optimaal kunnen werken. Houd er ook rekening mee dat je je stofzuiger niet te vaak gebruikt. Wil je dat je stofzuiger zo lang mogelijk meegaat, zorg er dan voor dat je een goede onderhoudsprogramma volgt en dat je het apparaat uitschakelt als je klaar bent met stofzuigen.

Plaats een reactie