Dvd Schoonmaken

Het schoonmaken van een DVD is erg belangrijk als je wilt dat de levensduur zo lang mogelijk is. Hoewel schoonmaken van een DVD het beste in een speciaal schoonmaakstation gedaan kan worden, zijn er ook verschillende manieren waarop je het zelf thuis kunt doen. De meeste daarvan zijn eenvoudig en kunnen gemakkelijk uitgevoerd worden. Hieronder staan een aantal simpele manieren om ervoor te zorgen dat uw DV-discs goed schoon zijn en een lange levensduur behouden.

Stof zo veel mogelijk verwijderen

Als eerste is het belangrijk om het stof en ander vuil zo veel mogelijk te verwijderen.
Dit kunt u het beste doen door de DVD eenvoudigweg af te vegen met een stofdoek.
Als u meer vet en vuil op de DVD ziet zitten, kunt u het beste een zachte doek met wat water en lichte zeep gebruiken.
Druk een droge doek tegen de DVD om het overtollige water uit de DVD te verwijderen.

De DVD inscherpen

Vervolgens kunt u de DVD inscherpen. Dit kunt u het beste doen met een speciale schuurspons die u in de winkel kunt kopen.
Beginnend bij de binnenkant en bewegingen makend richting buiten, kun je voorzichtig het oppervlak schuren.
Zorg ervoor dat u niet te hard schuurt om schade aan het oppervlak te voorkomen.
U kunt ook een mild schuimmiddel gebruiken om vuil te verwijderen, aangezien het geen schade kan toebrengen aan het oppervlak van de DVD.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47

Vochtige met alcohol doekjes

Een andere optie is het gebruik van vochtige met alcohol doekjes. Deze doekjes zijn gemaakt van een zachte stof en zijn bedekt met een vloeistof met isopropylalcohol.
Het werkt op dezelfde manier als het inscherpen van de DVD, maar je hebt minder van een kans om schade aan het oppervlak te veroorzaken.
Zorg ervoor dat je de doekjes voorzichtig op het oppervlak aanbrengt en het overtollige vocht verwijdert voordat je de DVD weer terug in de speler plaatst.

Stick cleaning kits

Ten slotte kunt u ook een stick cleaning kit kopen. Met behulp van deze kits kunt u vrij eenvoudig en grondig uw DVD’s schoonmaken.
De kits zijn ontworpen met een borstel waarmee u de DVD schoon kunt krijgen door simpelweg de kit over de oppervlakte van de DVD heen te strijken.
Na het schoonmaken kunt u de borstel gewoon afspoelen. Als je klaar bent met schoonmaken, kun je het beste een droge doek tegen de DVD drukken om het overtollige water te verwijderen.

Andere zaken om in gedachten te houden

Hoewel de bovengenoemde methoden zeer effectief zijn bij het schoonmaken van DVDs, is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden.
Als uw DVD erg vuil is, is het wellicht het beste om hem in een speciale schoonmaakmachine te laten schoonmaken.
Deze apparaten werken het beste bij het verwijderen van vuil en stof en kunnen uw DVD’s helpen een lange levensduur te behouden.
Vergeet ook niet om stofvrije handschoenen te dragen om het grootste deel van het stof en vuil te verwijderen voordat u de DVD schoonmaakt.

Samenvatting

Het schoonmaken van een DVD is een belangrijke taak als u ervoor wilt zorgen dat uw DVDs een lange levensduur behouden. Er zijn een aantal eenvoudige manieren om thuis uw DVD’s schoon te maken.
Stof zo veel mogelijk verwijderen, de DVD inscherpen met een speciale schuurspons, vochtige met alcohol doekjes en stick cleaning kits zijn allemaal methoden die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat uw DVDs er goed uitzien en een lange levensduur houden. Vergeet niet om stofvrije handschoenen te dragen en in specifieke gevallen vooral gebruik te maken van een speciaal schoonmaakstation voor een optimaal resultaat.

Plaats een reactie