Douche glas schoonmaken

Het schoonmaken van doucheglas is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van je douche. Als je je doucheglas regelmatig schoonmaakt, kan je het er langer mooi houden en gezond en hygiënisch houden. Hier volgen een paar richtlijnen voor het schoonmaken van je doucheglas.

Stappen bij het schoonmaken van doucheglas

Stap 1: Begin met het verwijderen van de meeste vuil en roest met een vochtige doek. Verwijder daarna los vuil met een spons of gemengde spons. Spoel de spons regelmatig uit om alle stof en vuil goed te verwijderen.

Stap 2: Breng vervolgens een mild schoonmaakmiddel aan op de douche voor het verwijderen van de meeste vlekken en vuil. Laat de schoonmaakoplossing een paar minuten intrekken voordat je gaat boenen.

Dreft Platinum Plus All In One Vaatwasmiddel - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Vaatwastabletten
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Ariel 4in1 Wasmiddel PODS +Ultra Vlekverwijderaar - 120 wasbeurten (3x40)
Coolblue.nl
Ariel 4in1 Wasmiddel Pods + Ultra Vlekverwijderaar zorgt voor een onberispelijke reiniging én ultra vlekverwijdering. Ariel 4in1 Wasmiddel Pods verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water Ariel 4in1 Pods lossen snel op, zelfs in koud water Ariel 4in1 Pods bieden onberispelijke resultaten bij koude én korte programma's Ariel Wasmiddel Pods hebben een volledig in water oplosbare pods film Was kouder met Ariel Wasmiddel Pods: Koud wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water) Recyclebare verpakking: Ariel 4in1 Pods worden geleverd in een recyclebare verpakking Geweldig voor reiniging, niet voor kleine handjes: Ariel Wasmiddel Pods altijd buiten het bereik van kinderen houden. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie Ariel Wasmiddel Pods worden geproduceerd in Frankrijk Ontdek Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijdering, de beste Ariel Pods ooit. Ze worden geleverd met een extra rode kamer en verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water. Daarnaast worden Ariel 4in1 Pods ook in Frankrijk gemaakt. Ze lossen snel op, zelfs in koud water, en bieden onberispelijke resultaten bij koude en korte programma's. Was kouder met Ariel Pods: kouder wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water). Bij contact met water lost de 100% in water oplosbare Pods film volledig op om krachtige vlekverwijderende technologieën vrij te geven, Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijderaar biedt de diepste en sterkste reiniging De Ariel wasmiddelcapsules worden geleverd in een recyclebare verpakking. WAARSCHUWING: dit product kan schadelijk zijn en ernstige verwondingen veroorzaken. Houd de Ariel 4in1 Pods altijd buiten het bereik van kinderen. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie....
€ 39.99

Stap 3: Gebruik om te boenen een schuurspons of een doek. Veeg eerst naar boven en dan naar beneden om een streepvrije glans te behouden. Spoel vervolgens alles schoon met een doek en koud stromend water.

Stap 4: Ten slotte is het belangrijk om je doucheglas te beschermen tegen kalkaanslag en vuil. Gebruik hiervoor een sealant, die je op de glasoppervlakken aanbrengt. Dit zal voorkomen dat er kalkresten achterblijven op het doucheglas en het glas lange tijd mooi en schoon houden.

Tips bij het schoonmaken

Het is belangrijk om bij het schoonmaken van doucheglas rekening te houden met een aantal tips:

  • Gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen die schade kunnen aanrichten aan het doucheglas.
  • Gebruik geen schurende producten zoals staalwol of zandpapier, omdat deze krassen en blijvende schade kunnen veroorzaken.
  • Gebruik de sealant regelmatig om je doucheglas te beschermen en water weerstand te verbeteren.

Conclusie

Doucheglas schoonmaken is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van je douche en is essentieel om je doucheglas jarenlang mooi en hygiënisch te houden. Door de juiste stappen te volgen en de tips in acht te nemen, kun je je doucheglas regelmatig schoonhouden en de levensduur ervan verlengen.

Plaats een reactie