Deurklinken Schoonmaken

Deurklinken zijn een van de meest gebruikte objecten in ons dagelijkse leven; Bijna elk huis gebruikt het voor dagelijkse basisfuncties. Daarnaast moeten we regelmatig overwegen of we Deurklinken schoonmaken of niet. Het is belangrijk de deurklinken schoon te houden, omdat het niet alleen het visuele beeld kan verbeteren, maar ook kan helpen om het product duurzamer te maken.

Deurklinken schoonmaken in een handomdraai

De beste manier om deurklinken schoon te maken is met een verzachte, vochtige doek. Wrijf de doek lichtjes over de deurklink met wat warm water. U kunt ook een zachte, neutrale zeep of detergent gebruiken en deze toevoegen aan het warme water. Zorg ervoor dat u geen harde of schurende materialen gebruikt om eventuele krassen of schade te voorkomen.

Om vlekken te verwijderen die moeilijker te verwijderen zijn, kunt u een truc gebruiken met aardappelzetmeel: Gebruik het aardappelzetmeel om een ​​dikke pasta te maken met water. Voeg het mengsel toe op de gewenste stukken en laat het een paar uur intrekken, waarna het mengsel gemakkelijk kan worden afgewassen.

Dreft Platinum Plus All In One Vaatwasmiddel - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Vaatwastabletten
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Ariel 4in1 Wasmiddel PODS +Ultra Vlekverwijderaar - 120 wasbeurten (3x40)
Coolblue.nl
Ariel 4in1 Wasmiddel Pods + Ultra Vlekverwijderaar zorgt voor een onberispelijke reiniging én ultra vlekverwijdering. Ariel 4in1 Wasmiddel Pods verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water Ariel 4in1 Pods lossen snel op, zelfs in koud water Ariel 4in1 Pods bieden onberispelijke resultaten bij koude én korte programma's Ariel Wasmiddel Pods hebben een volledig in water oplosbare pods film Was kouder met Ariel Wasmiddel Pods: Koud wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water) Recyclebare verpakking: Ariel 4in1 Pods worden geleverd in een recyclebare verpakking Geweldig voor reiniging, niet voor kleine handjes: Ariel Wasmiddel Pods altijd buiten het bereik van kinderen houden. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie Ariel Wasmiddel Pods worden geproduceerd in Frankrijk Ontdek Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijdering, de beste Ariel Pods ooit. Ze worden geleverd met een extra rode kamer en verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water. Daarnaast worden Ariel 4in1 Pods ook in Frankrijk gemaakt. Ze lossen snel op, zelfs in koud water, en bieden onberispelijke resultaten bij koude en korte programma's. Was kouder met Ariel Pods: kouder wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water). Bij contact met water lost de 100% in water oplosbare Pods film volledig op om krachtige vlekverwijderende technologieën vrij te geven, Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijderaar biedt de diepste en sterkste reiniging De Ariel wasmiddelcapsules worden geleverd in een recyclebare verpakking. WAARSCHUWING: dit product kan schadelijk zijn en ernstige verwondingen veroorzaken. Houd de Ariel 4in1 Pods altijd buiten het bereik van kinderen. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie....
€ 39.99

Voor het verwijderen van vuil, vet en andere stoffen dat diep in de klink gegrift is, kunt u een sterke oplossing van water en azijn proberen. Vermijd het gebied van plaatsen waar kit of andere soortgelijke optrekkende middelen worden gebruikt. Vul een spons met een sterk azijn-watermengsel en veeg hiermee de deurklinken. Nadat u de deurklinken schoon heeft gemaakt, veegt u deze lichtjes af met een droge doek om overtollige vloeistof te verwijderen.

Voorzorgsmaatregelen en de levensduur ervan verlengen

Het is ook belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen om de levensduur van uw deurklinken te verlengen. Aangezien de laatste consequent is onderworpen aan extreem gebruik, is het belangrijk om vochtigheid te beperken. Bij gebruik in een warm klimaat, gebruik dan buitenverlichting of overschildering om schimmels te voorkomen die het product kunnen aantasten.

U kunt ook overwegen uw deurklinken periodiek op te wrijven met machineolie om ze vrij te maken van stof en vuil. Vergeet niet om uw deurklinken van tijd tot tijd te poetsen met carnauba was om hen er glimmend uit te laten zien. Vergeet niet dat als de deurklinken zijn gemaakt van metaal, u een sterk oplossingsmengsel van water en azijn kunt gebruiken voor het schoonmaken en voor een stevigere reiniging.

Het belangrijkste voordeel van het schoonmaken van uw deurkoppelingen is dat het helpt om de hygiënisch en schoon te houden. Bovendien voorkomt het dat er krassen of andere schade ontstaat. Als u met een stevige borstel of zachte doek veegt, voorkomt u het verwijderen van kleine stukjes, dat kan leiden tot schade of afschilferen. Als het metalen deurklinken zijn, gebruik dan water en azijn.

Conclusie

Om samen te vatten, is het belangrijk om uw deurklinken regelmatig en grondig schoon te maken om te voorkomen dat er schade of ongewenste vlekken optreden. Gebruik een zachte, vochtige doek, een stoffen spons of wat sterke oplossing om ervoor te zorgen dat de deurklinken niet alleen mooi maar ook hygiënisch en duurzaam blijven. Wees voorzichtig bij het schoonmaken van metalen deurklinken en gebruik in dat geval voorzichtig veel water en azijn.

Plaats een reactie