De buyer pan schoonmaken

Een De Buyer-pan is een professioneel kwaliteitsproduct dat veel in de horeca wordt gebruikt. Het is gemaakt van gegoten aluminium met een extra dikke antiaanbaklaag, zodat het zeer bestand is tegen de hitte. Deze pannen zijn geschikt voor zowel inductie- als gasgestookte fornuizen, waardoor het een veelzijdig gereedschap is dat lange tijd goed blijft presteren. Echter net als alle andere pannen, is het belangrijk dat je je De Buyer-pan regelmatig goed schoonmaakt om de levensduur ervan zo lang mogelijk te maken.

Hoe schoonmaken?

Het belangrijkste bij het schoonmaken van een De Buyer-pan is dat je het proces al direct na gebruik in gang zet. Door dit te doen voorkom je dat voedselresten tijd krijgen om zich in de pan te nestelen. Zorg er daarnaast voor dat je de pan altijd vetvrij en droog maakt voordat je hem opbergt, omdat dit voorkomt dat voedselresten vastkoeken. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen of schuurspons – om nare krassen en schade te voorkomen.

Vanwege de speciale antiaanbaklaag is het voor het schoonmaken van je De Buyer-pan alleen een spons of een doek nodig. Gebruik eventueel wat lauw warm water, maar voeg geen zeep toe. Om hardnekkig vuil te verwijderen, is het mogelijk om wat citroensap of azijn toe te voegen aan het warme water en de pan hiermee schoon te maken. Zet de pan niet in de afwasmachine, omdat dit de antiaanbaklaag kan aantasten. Bovendien kunnen ook op deze manier krassen op de bodem ontstaan.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Onderhouden

Om je De Buyer-pan zo lang mogelijk te gebruiken, is het van belang dat je deze goed onderhoud. Als je zorgt dat de pan altijd goed droog is voordat je deze opbergt, voorkom je dat er kalksteen of kalkaanslag ontstaat. Ook is het belangrijk dat je de pan niemals laat rusten met olie erin. Bovendien is het goed om je pan ook in te vetten met een laag neutrale olie, zoals zonnebloem- of olijfolie na elke schoonmaakbeurt. Als laatste waarschuwing: gebruik nooit steelwol op je pan, aangezien deze de antiaanbaklaag verwijdert en er krassen op je pan kunnen ontstaan.

Conclusie:

Een De Buyer-pan kan een waardevol kookgereedschap zijn als jij weet hoe je ervoor moet zorgen. Door om deze pan goed te onderhouden en te reinigen, houd je het verleng je de levensduur ervan. Als je je pannen zorgvuldig en met de juiste materialen schoonmaakt, behoud je de mooie, nieuwe uitstraling en het optimale prestatievermogen van je De Buyer-pan.

Plaats een reactie