Dashboard Schoonmaken WD40

Het dashboard is een belangrijk onderdeel van een auto, het is niet alleen het middelpunt van het interieur maar het is ook een belangrijk onderdeel voor de veiligheid. Dashboard schoonmaken met WD40 is een goede optie voor het onderhouden van het dashboard. WD40 is een universeel smeermiddel en reiniger dat ontworpen is om metaal te smeren, waterafstotend te maken en tegelijk ook te reinigen.

Hoe Dashboard schoonmaken met WD40

Voordat je begint met dashboard schoonmaken met WD40, is het belangrijk om altijd eerst je dashboard te reinigen met een microvezel doek en een mild reinigingsmiddel. Hiermee kun je alle stof, vuil en losse vegen thuisbrengen. Als de stof is verwijderd, neem dan WD40 op een doek en gebruik deze om het dashboard schoon te maken. Wrijf het dashboard in een cirkel in met de doek waar WD40 aan zit, in het vlakke gebied van het dashboard.

WD40 zal helpen om het stof te verwijderen, te voorkomen dat er nieuwe stof aan het dashboard plakt It zal ook helpen om alle oneffenheden te vervagen. Wrijf al in een cirkel voordat je in een traject begint. Als je het gebied eenmaal hebt schoongemaakt met WD40, gebruik dan een schone, droge doek om het overtollige WD40 op te nemen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47
Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel - Color - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking
Coolblue.nl
Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel• Met Care Serum voor langdurige kleurbescherming en een frisse geur• Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was• Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat• Een wasmiddel in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic• De formule van dit wasmiddel bevat 83% biologisch afbreekbare ingrediënten Over Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel: Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van kleding, waardoor je langer geniet van stralende kleuren. Het natuurlijke care serum zorgt ervoor dat kleuren langer helder blijven, omdat het de vergrauwing van je kleding voorkomt. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel levert uitstekende resultaten, zelfs in koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten, dankzij de verbeterde waskracht en vlekverwijdering. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je gekleurde kleding lang mooi blijft. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een betere manier van wassen. Hoe te gebruiken: Voor alle gekleurde was op 15-30-40ºC. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte. Voorwassen is niet nodig. Gebruik samen met Robijn Wasverzachter voor een optimaal resultaat. Dit wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn Wasmiddel. Genieten met Robijn: Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is Geniet in geuren en kleuren. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt....
€ 38.52

Het verlengen van de levensduur van het dashboard

Als je het dashboard hebt schoongemaakt met WD40, kun je het verlengen van de levensduur door het oppoetsen van de dash board met op poetsklei. Dit is een speciale samenstelling die je kunt gebruiken om te voorkomen dat kleine krassen en oneffenheden. Gebruik een schone, droge doek om het poetsschuim op te nemen, en wrijf in een cirkelbeweging. Na het poetsen is het belangrijk om het dashboard af te nemen met een schone, zachte, droge doek.

Als het dashboard is schoongepoetst en gelakt, is het belangrijk om deze te beschermen tegen UV-stralen en vuilophoping. Dit kun je doen door een UV-beschermende wax te gebruiken, bijvoorbeeld carnauba-wax. Breng de wax aan met een zachte, schone, droge doek en wrijf in een zachte cirkelbeweging. Laat de wax intrekken, afnemen met een schone, droge doek en herhaal deze stappen om de levensduur van je dashboard te verlengen.

Conclusie Dashboard schoonmaken met WD40

Het is erg belangrijk om je dashboard schoon te maken, om te voorkomen dat er vuil en stof in het dashboard komt te zitten. Dashboard schoonmaken met WD40 is een handige manier om stof en vuil te verwijderen en je dashboard te beschermen. Breng het schoonmaakmiddel aan op een doek en wrijf het plakkende materiaal ermee weg. Nadat je WD40 hebt gebruikt, kun je het dashboard poetsen met op poetsklei om oneffenheden te vervagen. Als laatste, breng je een waxlaag aan om je dashboard te beschermen tegen UV-stralen en vuilophoping. Als je deze stappen volgt zal je dashboard er jarenlang als nieuw uitzien!

Plaats een reactie