Dashboard auto schoonmaken

Het is van essentieel belang voor je auto om je dashboard grondig schoon te maken. Met een schoon dashboard – het is meer dan alleen de snelheidsmeter, de toerenteller en de hoofdlampen – zal je auto er als nieuw uitzien. Hoewel je dashboard niet de hele auto gereinigd hoeft te krijgen, is het toch belangrijk dat je het wel schoonmaakt. Je dashboard is een van de eerste dingen die mensen zien wanneer ze naar je auto kijken, en een stoffig, vies dashboard zal hun een negatief beeld geven. Daarom is het belangrijk dat je dashboard schoon en stofvrij blijft.

Waarom is het belangrijk om het dashboard van je auto te reinigen?

Het is belangrijk om het dashboard van je auto te reinigen omdat het er niet alleen mooi uitziet wanneer het schoon is, maar ook omdat het helpt bij het onderhoud van het voertuig. Met een schoon dashboard kan je immers makkelijk bereiken om het binnenwerk van je auto te inspecteren. Ook voorkomt het dat het stof en vuil je voertuig beschadigt door in de kleine gaten en openingen te kruipen, wat leidt tot een afname van de weerstand van het voertuig. Daarom is het aan te bevelen om je dashboard regelmatig schoon te maken.

Hoe je je dashboard schoonmaakt

Het schoonmaken van je auto’s dashboard is een eenvoudig proces. Je zult een goede microvezeldoek, een cleaningclutch, een stofzuiger en auto-specifieke reinigingsmiddelen nodig hebben. Begin met het nemen van een stofzuiger om al het stof van het dashboard te verwijderen. Vouw vervolgens de microvezeldoek en maak deze licht vochtig met water. Daarna breng je een kleine hoeveelheid autoreiniger aan op de doek, dubbelvouwe de doek en gebruik deze voor het schoonmaken van de oppervlakken. Zorg ervoor dat je de doek regelmatig uitspoelt en nieuwe reinigers of water toevoegt. Als het dashboard heel vuil is, kun je ook een microvezel polijstdoek gebruiken.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Aandachtspunten bij het schoonmaken

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het schoonmaken van je auto’s dashboard:

  • Gebruik geen agressieve reinigers en poetsmiddelen, want deze kunnen het dashboard beschadigen;
  • Gebruik geen schurende sponzen of sponsen met schurende eigenschappen;
  • Gebruik geen schuurmiddelen of vloeisters, want deze kunnen lelijke krassen op het dashboard achterlaten;
  • Gebruik geen metalen doeken of voorwerpen, want deze kunnen het materiaal beschadigen;
  • Gebruik geen schilfers, bedrijfsmiddelen of andere producten die schadelijk kunnen zijn voor het dashboard materiaal.

Dashboard beschermen en levensduur verlengen

<p>

Na het schoonmaken van het dashboard is het belangrijk dat je het dashboard beschermt en de levensduur ervan verlengt. Om dit te doen, kun je het dashboard behandelen met een zonnedakfluweel of ander autobehandelingsmateriaal. Deze producten beschermen het dashboard en maken het resistenter tegen vocht, stof en vuil. Door regelmatig autobehandelingsmiddelen aan te brengen, kun je de levensduur van het dashboard verlengen.
</p>

<h2>Conclusie</h2>
<p>

Dashboard auto schoonmaken is een noodzakelijke taak om ervoor te zorgen dat je auto er steeds helemaal mooi en schoon uitziet. Door je dashboard regelmatig schoon te houden, kun je ervoor zorgen dat het op zijn beste functioneert. Ook is het belangrijk om het dashboard te behandelen met auto-specifieke reinigingsmiddelen om het zo goed mogelijk te beschermen en de levensduur ervan te verlengen.

</p>

Plaats een reactie