Computer Schoonmaken

Het schoonmaken van uw computer is erg belangrijk om de prestaties ervan te behouden en de levensduur ervan te verlengen. De meeste mensen zijn zich niet bewust van het belang van het schoonmaken van hun computer, maar het is belangrijker dan veel mensen denken. Computer schoonmaken is echter niet zo moeilijk als het lijkt, het is gewoon een kwestie van het een paar keer per jaar schoonmaken.

De Stappen

Voordat u begint met het schoonmaken van uw computer, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle kabels goed verbonden zijn. Zorg ervoor dat u alle stroomkabels aan uw computersysteem, toetsenbord, muis, monitor, printer en router hebt gecontroleerd en alle verbindingen goed zijn. Zorg er ook voor dat alle USB-kabels en audio-uitgangskabels goed verbonden zijn. Als alles in orde is, kunt u beginnen met de stappen voor computer schoonmaken.

De eerste stap is om het binnenste van de computer schoon te maken met een speciaal schoonmaakmiddel. Gebruik een zachte doek of stofzuiger om het stof van uw computer te verwijderen. Steek de stofzuiger niet direct in het binnenste van uw computer, maar gebruik een stofzuigermondstuk. Zorg ervoor dat u de stofzuiger stevig vastpakt, zodat de stof niet het binnenste van de computer in kan waaien. Als u klaar bent met stofzuigen, gebruik dan een zacht schoonmaakmiddel en een schone, droge doek om alle resterende stof af te vegen. Na het schoonmaken, laat u de computer volledig drogen vooraleer u hem gaat verder gebruiken.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

De tweede stap is om het buitenste van de computer schoon te maken. Gebruik hierbij een mild schoonmaakmiddel en een schone, droge doek. Gebruik geen schuurmiddel of schuursponsje, omdat dat schade kan aanbrengen aan het oppervlak van uw computer. De schoonmaakmiddelen die u hierbij kunt gebruiken zijn: White Vinegar of Nail Polish Remover.

Als u klaar bent met het schoonmaken van de buitenkant, kunt u beginnen met het schoonmaken van het toetsenbord. Gebruik hiervoor een stofzuiger en stofzuigermondstuk met een zacht borsteltje. Zorg ervoor dat u niet te hard drukt op het toetsenbord, omdat het de toetssen kapot kan drukken. Probeer ook zo veel mogelijk stof tussen de toetsen te verwijderen.

Als u klaar bent met het schoonmaken van het toetsenbord, kunt u beginnen met het schoonmaken van het touchscreen van uw computer. Dit vereist het gebruik van een speciale schoonmaakdoek en schoonmaakmiddel. Gebruik geen andere schoonmaakmiddelen omdat dit schadelijk kan zijn voor uw touchscreen. Probeer ook geen alcohol-basisch schoonmaakmiddel te gebruiken, omdat dit het touchscreen kan beschadigen.

De laatste stap is het schoonmaken van de radiators en de ventilatoren. Gebruik hiervoor een stofzuiger met stofzuigermondstuk en doe dit buiten de computer. Vergeet ook niet de ventilatieopeningen te reinigen, want dit helpt bij het voorkomen van verstoppingen.

Conclusie

Het schoonmaken van uw computer is belangrijk om de levensduur ervan te verlengen en de prestaties ervan te behouden. De stappen die hierboven beschreven zijn, zijn eenvoudig, maar zeer effectief. Als u deze stappen volgt, zal uw computer schoon en in topconditie blijven.

Plaats een reactie