Brillenglazen schoonmaken

Heeft u een bril en maken uw glazen het onmogelijk om te zien of lijken de lichtbrekingen erger te worden? Het is essentieel dat u uw brillenglazen regelmatig schoonmaakt om het comfort en de duurzaamheid van uw bril te behouden. Lees hieronder meer over het schoonmaken van brillenglazen en hoe u ervoor kunt zorgen dat ze in goede staat blijven voor een lange tijd.

Waarom werkt schoonmaken?

Door brillenglazen regelmatig schoon te maken, blijft het glas zo helder mogelijk en zien zij er op hun best uit. Ook worden vuil en stofdeeltjes effectief verwijdert en kan er zo voor lange tijd gezorgd worden dat het glas helder blijft. Bovendien heeft het schoonmaken van brillenglazen ook een aantal preventieve voordelen.

Brillenglazen die niet schoon gemaakt worden, kunnen vatbaarder worden voor krassen. De kans dat uw brillenglazen krassen krijgen wordt aanzienlijk verminderd door geregeld schoon te maken. Vaak worden brillenglazen ook vergeeld als ze niet schoon gemaakt worden. In sommige gevallen, zoals bij antireflectiecoating, kan het verwijderen van die gele kleur moeilijk zijn. Het simpele schoonmaken voorkomt al deze problemen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Hoe moet ik brillenglazen schoonmaken?

Het schoonmaken van brillenglazen heb je vrij eenvoudig en snel gedaan. Er zijn verschillende manieren om brillenglazen het beste te kunnen schoonmaken en beschermen. Om te beginnen kan men met een zachte doek (vaak wordt een speciale microvezeldoek aangeraden, deze zal de brillenglazen niet beschadigen) de brillenglazen lichtjes afvegen. Gebruik geen abnormaal stevige doeken die krassen op het glas achterlaten.

Lichtjes vegen is hier de beste oplossing. Daarnaast is het belangrijk om geen chemicaliën te gebruiken bij het schoonmaken van brillenglazen om het glas niet te beschadigen. Gebruik geen wasmiddel of andere agressieve schoonmaakmiddelen. Gebruik eventueel wat afwasmiddel, maar goed wegpoetsen met een microvezeldoek. Daarnaast kan het gebruik van een speciale anti-reflectieve spray helpen om de glazen te beschermen en de reflectie te verminderen.

In sommige situaties kan het raadzaam zijn ervoor te kiezen om professionele hulp in te schakelen. Bijvoorbeeld wanneer u diepgaande krassen op het glas heeft, of wanneer de glazen te kort gebruikt konden worden voor een goede lengte. Speciale poetsmiddelen, poetslappen en reinigingsmiddelen kunnen worden gebruikt voor een echte diepzuivering. Hier kan het verstandig zijn om uw optiek te bellen voor advies op maat.

Tips voor het schoonmaken van brillenglazen

Hieronder volgen enkele tips over brillenglazen schoonmaken die het leven van uw brillenglazen aanzienlijk kunnen verlengen:

  • Gebruik een speciale microvezeldoek om de brillenglazen schoon te maken, deze zal de glazen niet beschadigen.
  • Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen om schade aan het glas en/of de lens te voorkomen.
  • Vergeet niet de zijkanten van de brillenglazen en onderkanten schoon te maken, aangezien hier vuil en stofdeeltjes zich verzamelen.
  • Gebruik een speciale anti-reflectieve spray om krassen te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw brillenglazen zo helder mogelijk blijven.
  • Houd de lens en brillenglazen uit de buurt van water; er kunnen door lichtbronnen, zoals de zon, waterdruppels verschijnen.
  • Neem contact op met een professionele optometrist voor professionele assistentie bij het schoonmaken van brillenglazen.

Het schoonmaken van brillenglazen is van essentieel belang om de levensduur van uw bril te verlengen en ervoor te zorgen dat uw bril zo comfortabel mogelijk is. Met de hierboven genoemde tips, kunt u uw brillenglazen schoonmaken en ook de look en prestaties ervan behouden.

Plaats een reactie