Bril Schoonmaken met een Ultrasoon

Een ultrasoon-brilschoonmaakmachines zijn een must have voor mensen die vaak bril dragen. Deze machines staan bekend om hun efficiëntie en betrouwbaarheid, maar ook om hun draagbaarheid. Het vermindert de tijd die nodig is om een bril goed te reinigen en biedt zelfs de mogelijkheid om de levensduur van je bril te verlengen. Hoewel het misschien overweldigend lijkt op het eerste wat je moet weten en is het werkelijk niet moeilijk om een bril goed schoon te maken met een ultrasoonbrilschoonmaakmachine. In dit artikel leggen we uit hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Wat is een ultrasoonbrilschoonmaakmachine?

Een ultrasoonbrilschoonmaakmachine is een apparaat dat water en een mild schoonmaakmiddel gebruikt om vuil en stofdeeltjes uit je bril te verwijderen. Het verwijdert ook vet en make-up, zelfs de meest hardnekkige vlekken. Door ultrasone trillingen worden miljoenen kleine waterdeeltjes per seconde geproduceerd. Dit proces van ultrasoon reinigen heet cavitatie, waarmee organisch materiaal uit kleine kieren en gaten in de bril wordt gezogen. Het is een effectieve manier om je brillenglazen en monturen schoon te maken, zonder daarbij onnodige schade aan te richten.

Veiligheid

Om te voorkomen dat er vloeistoffen of stof in het ultrasoonbad komt is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je bril perfect waterdicht is voordat je hem in het bad stopt. Anders riskeer je dat je bril schade oploopt of je een onverwachte verrassing krijgt als je hem er weer uit haalt. Als je een systeem hebt met een verwisselbare tank, dan is het ook raadzaam om regelmatig het water te vervangen om bacterie- en schimmelgroei te voorkomen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47

Instructies voor schoonmaken

Om je bril succesvol schoon te maken met een ultrasoonbrilschoonmaakmachine, volg je deze eenvoudige stappen:

 • Bereid de bril voor door de glazen te verwijderen en af te vegen met een licht vochtige doek.
 • Vul de tank met water en het schoonmaakmiddel dat wordt aanbevolen door de fabrikant.
 • Plaats het montuur in het vakje, sluit de machine en zet hem aan.
 • Laat de bril reinigen volgens de aanbevolen tijd en drukkracht.
 • Verwijder de bril zodra het reinigingsproces is voltooid en veeg themet water af.
 • Plaats de bril op het rekje om te drogen.

Het is belangrijk om altijd de fabrieksgebruiksaanwijzing te gebruiken als u naar de instructies kijkt voor het schoonmaken van uw bril met een ultrasoonbrilschoonmaakmachine. Dat zal de kans op schade aan de bril en het apparaat verminderen.

Tips om de levensduur van je bril te verlengen

Om te voorkomen dat je bril vroegtijdig moet worden vervangen, raden we aan om de volgende tips te volgen:

 • Maak de bril schoon met een softdoek en een mild schoonmaakmiddel.
 • Verwijder make-up en vuil onmiddellijk als je de bril draagt.
 • Gebruik geen agressieve oplosmiddelen, evenals huishoudelijke of natuurlijke middelen om vlekken te verwijderen.
 • Veilig de bril opbergen zodat deze niet wordt beschadigd.
 • Gebruik geen schurende of scherpe producten om de brillenglazen schoon te maken.
 • Maak geen gebruik van hete lucht om de bril schoon te maken.
 • Gebruik geen water om de bril schoon te maken.
 • Gebruik geen touwen of elastiekjes om de bril vast te houden.

Conclusie

Een ultrasone brilschoonmaakmachine is een effectief en makkelijk te gebruiken apparaat dat je brilglazen schoon en glanzend maakt. Het is een uitstekend alternatief voor de traditionele manier of het schoonmaken van je bril met vetvrije doeken. Volg de aanwijzingen van de fabrikant en volg de hierboven vermelde tips om de levensduur van je bril te verlengen. Al met al is een ultrasone brilschoonmaakmachine een waardevolle investering en een goede keuze voor mensen die vaak bril dragen.

Plaats een reactie