Bril schoonmaken met dreft

Een bril dient goed onderhouden te worden. Goed schoonmaken zorgt ervoor dat de bril er lang mooi blijft uitzien, en dat je er lang plezier van hebt. Het schoonmaken met een speciale reinigingsoplossing is hiervoor een goede optie. Een populair product onder brillenmakers en brillendragers is Dreft, een reinigingsoplossing die geschikt is voor het schoonmaken van allerlei soorten brillen.

Waarom dreft?

Dreft is een krachtige reiniger die krasvrij schoonmaakt. Door de speciale formule is de oplossing ook geschikt voor het schoonmaken van glazen met anti-reflectie en superhydrofoob oppervlakken. Daarnaast bevat Dreft geen alcohol, ammoniak of citrusvruchten, waardoor het mild is voor het oppervlak van je bril. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat de levensduur van je bril verlengd wordt.

Hoe gebruik je dreft?

Het gebruik van Dreft is relatief eenvoudig. Je brengt de reiniger aan op een watje of microvezeldoek. Wat hierbij belangrijk is, is dat je geen harde stofdeeltjes op het glas aanbrengt. Op deze manier kan je een kras veroorzaken in de bril. Veeg vervolgens het glas zachtjes met een circular beweging af. Vergeet hierbij niet de neusbrug, die vaak gemaakt is van metaal en dus makkelijk vuil wordt. Herhaal dit proces als nodig is. Om af te ronden kun je een schoon vochtig doekje over het glas halen, waarmee je eventuele resten van de reiniger kan verwijderen. Dit beurt helpt ook om lastige vlekken te verwijderen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Waar te koop?

Dreft is verkrijgbaar bij de meeste drogisten. Online heb je ook veel verschillende opties. Het is belangrijk dat je de juiste oplossing voor je bril kiest, omdat er verschillende soorten zijn geschikt voor verschillende materialen. Verdiep je hierbij goed in welke optie voor jouw bril het meest geschikt is.

Conclusie

Het schoonmaken van brillen met Dreft is een effectieve en krasvrije manier om je bril schoon te houden. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat je langer van je bril kan genieten. Het is belangrijk dat je de juiste soort Dreft kiest, en dat je het glas op een milde manier afveegt. Op deze manier kan je genieten van je bril voor een langere tijd.

Plaats een reactie