Bril schoonmaken met dreft

Een bril dient goed onderhouden te worden. Goed schoonmaken zorgt ervoor dat de bril er lang mooi blijft uitzien, en dat je er lang plezier van hebt. Het schoonmaken met een speciale reinigingsoplossing is hiervoor een goede optie. Een populair product onder brillenmakers en brillendragers is Dreft, een reinigingsoplossing die geschikt is voor het schoonmaken van allerlei soorten brillen.

Waarom dreft?

Dreft is een krachtige reiniger die krasvrij schoonmaakt. Door de speciale formule is de oplossing ook geschikt voor het schoonmaken van glazen met anti-reflectie en superhydrofoob oppervlakken. Daarnaast bevat Dreft geen alcohol, ammoniak of citrusvruchten, waardoor het mild is voor het oppervlak van je bril. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat de levensduur van je bril verlengd wordt.

Hoe gebruik je dreft?

Het gebruik van Dreft is relatief eenvoudig. Je brengt de reiniger aan op een watje of microvezeldoek. Wat hierbij belangrijk is, is dat je geen harde stofdeeltjes op het glas aanbrengt. Op deze manier kan je een kras veroorzaken in de bril. Veeg vervolgens het glas zachtjes met een circular beweging af. Vergeet hierbij niet de neusbrug, die vaak gemaakt is van metaal en dus makkelijk vuil wordt. Herhaal dit proces als nodig is. Om af te ronden kun je een schoon vochtig doekje over het glas halen, waarmee je eventuele resten van de reiniger kan verwijderen. Dit beurt helpt ook om lastige vlekken te verwijderen.

Waar te koop?

Dreft is verkrijgbaar bij de meeste drogisten. Online heb je ook veel verschillende opties. Het is belangrijk dat je de juiste oplossing voor je bril kiest, omdat er verschillende soorten zijn geschikt voor verschillende materialen. Verdiep je hierbij goed in welke optie voor jouw bril het meest geschikt is.

Conclusie

Het schoonmaken van brillen met Dreft is een effectieve en krasvrije manier om je bril schoon te houden. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat je langer van je bril kan genieten. Het is belangrijk dat je de juiste soort Dreft kiest, en dat je het glas op een milde manier afveegt. Op deze manier kan je genieten van je bril voor een langere tijd.

Plaats een reactie