Binnenkant auto schoonmaken

Voorwerpen in onze dagelijkse omgeving zoals auto’s en draagbare apparaten blijken steeds vaker speeltuigen voor stof, kruimels, modder en vuil te zijn. We willen er wel graag van af. Zodra we zien dat onze auto’s er vies uitzien, willen we het direct schoonmaken. Een schone auto geeft een gevoel van netheid en hygiëne en zal uw persoonlijke presentatie en de waarde van uw auto verhogen. Massieve schoonmaakmiddelen voor auto’s zijn relatief weinig en elk middel heeft zijn eigen manier van toepassing. Het schoonmaken van de binnenkant van uw auto is minder moeilijk dan het lijkt. Met een beetje moeite en de juiste materialen kunt u uw auto binnen de kortste keren weer helemaal laten blinken.

Stap 1: Neem alles uit de auto

Voordat u begint is het belangrijk dat u alle spullen uit de auto haalt. Dit kan bestaan uit luchtverfrissers, luchtfilters, kleding, speakers, documenten, mats, draagbare apparaten enzovoort. U kunt deze items in een nette pile leggen zodat ze gemakkelijk te herkennen zijn. U kunt ook eventuele optische elementen opbergen, zoals dashboard-emblemen of dashboard-ornamenten. De sleutel om de binnenkant van uw auto goed te schoonmaken, is echt om alle items eruit te krijgen!

Stap 2: Sta de minst toegankelijke delen van het interieur schoon te maken

Nadat alle items uit de auto zijn gehaald, moet u beginnen met het schoonmaken van de minst toegankelijke delen van het interieur. Dit betreft onder meer de kleine uitsparingen tussen de deuren, de vloer, de ventilatievlakken en de dakreling. Als u deze delen schoonmaakt, zal dit er aan het eind voor zorgen dat het opgeruimde interieur een veel beter resultaat oplevert. Voor het schoonmaken van deze delen kunt u een aantal stofzuigerkoppen gebruiken (papieren en katoenen doeken). Zorg ervoor dat de doeken niet meer stof in de auto stoppen voordat u deze verwijdert.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Stap 3: Maak de vloermatten en onderkant vrij van vuil

Vervolgens kunt u de vloermatten en de onderkant van de auto schoonmaken. U kunt een stofzuiger gebruiken om al het losse vuil en stof uit de vloermatten te verwijderen. U kunt ook kiezen voor een speciaal schoonmaakmiddel voor uw auto-interieur. Hiervoor kunt u stofzuigbuizen gebruiken voor een diepe schoonmaak. Let erop dat als u kiest voor een schoonmaakmiddel, u de aanwijzingen op de verpakking goed leest om te voorkomen dat u de materiaal van uw interieur beschadigd.

Stap 4: Reinig het dashboard en de bekleding

Als alle losse vuil en stof van de onderkant en de vloermatten zijn verwijderd, kunt u het dashboard, de zetels en de bekleding schoonmaken met een nat doekje. Gebruik hiervoor een zacht schoonmaakmiddel, zoals shampoo of speciale interieurschoonmaakmiddelen. U kunt een licht schuurmiddel gebruiken om hardnekkige vlekken, zoals nicotinevlekken, te verwijderen, maar gebruik het niet regelmatig om de levensduur van de bekleding te verlengen. Na het reinigen kunt u de bekleding en het dashboard verluchten met een stofzuiger om de resterende vochtigheid te verwijderen.

Stap 5: Laat al het schoonmaakmateriaal drogen

Als het schoonmaken klaar is, is het tijd om alle schoonmaakmaterialen en de auto zelf te laten drogen. Zorg ervoor dat de windows van de auto gesloten zijn zodat er geen stof en vuil in de auto valt. U kunt ook het interieur verluchten met een stofzuiger om het beter te laten drogen. Als het volledig is opgedroogd, kunt u alle items die u heeft verzameld terug in de auto stoppen. U bent klaar!

Conclusie

Het schoonmaken van de binnenkant van uw auto is een eenvoudige taak die u in een paar stappen kunt voltooien. Zorg ervoor dat u de juiste materialen gebruikt die geen schade aan de materialen veroorzaken om er voor te zorgen dat de levensduur ervan wordt verlengd. U zult zich zeker beter voelen als u weet dat uw auto brandschoon is en optimaal werkt.

Plaats een reactie