Badkamer voegen schoonmaken

 

Badkamer voegen verzamelen stof, olie en schimmel. Droog schoonmaken is niet voldoende om ze echt schoon te maken, en regelmatig schoonmaken kan de levensduur van de voegen aanzienlijk verlengen. Hoewel het lastig kan zijn om te zorgen dat de voegen schoon en stofvrij blijven, zijn er een paar stappen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat je badkamer er schoon en netjes uitziet.

Gereedschappen en benodigdheden voor schoonmaken van badkamer voegen

Het eerste dat u nodig heeft als u begint met het schoonmaken van de voegen in uw badkamer, is het juiste schoonmaakmateriaal. Hieronder volgt een lijst met tools die je kunt gebruiken om je voegen glad en schoon te maken:

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47
Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel - Color - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking
Coolblue.nl
Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel• Met Care Serum voor langdurige kleurbescherming en een frisse geur• Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was• Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat• Een wasmiddel in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic• De formule van dit wasmiddel bevat 83% biologisch afbreekbare ingrediënten Over Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel: Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van kleding, waardoor je langer geniet van stralende kleuren. Het natuurlijke care serum zorgt ervoor dat kleuren langer helder blijven, omdat het de vergrauwing van je kleding voorkomt. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel levert uitstekende resultaten, zelfs in koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten, dankzij de verbeterde waskracht en vlekverwijdering. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je gekleurde kleding lang mooi blijft. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een betere manier van wassen. Hoe te gebruiken: Voor alle gekleurde was op 15-30-40ºC. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte. Voorwassen is niet nodig. Gebruik samen met Robijn Wasverzachter voor een optimaal resultaat. Dit wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn Wasmiddel. Genieten met Robijn: Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is Geniet in geuren en kleuren. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt....
€ 38.52
  • Rekenmachine
  • Katoenen spons en borstels
  • Tandenborstel
  • Stofzuiger
  • Afwasborstel
  • Steenpoeder
  • Schoonmaakmiddelen (bijv. schoonmaakazijn, schoonmaakalcohol, ammoniak, enz.)

U heeft verder ook nog een paar andere benodigdheden nodig. Deze zijn: schone handdoeken, handschoenen, veiligheidsmiddelen zoals oog- en oorkappen, een emmer gevuld met warm water, etc.

Stap 1: Stofzuigen van badkamervoegen

De eerste stap die u moet nemen is het stofzuigen van de voegen. Gebruik hiervoor een stofzuiger met een speciaal gereedschap, zoals een borstel, om het stof uit de voegen te verwijderen. Dit is belangrijk omdat stof ervoor kan zorgen dat het schoonmaakmiddel niet goed kan inwerken. Het kan ook de levensduur van de voegen verkorten.

Stap 2: Poetsen met schoonmaakmiddelen

U kunt daarna beginnen met het poetsen van de voegen met schoonmaakmiddelen. Gebruik hiervoor een katoenen spons of borstel. Begin met het aanbrengen van een schoonmaakoplossing, zoals schoonmaakazijn of schoonmaakalcohol. Meng, indien nodig, een beetje water door de oplossing en vermijd het gebruik van te veel schoonmaakmiddel. Je kunt ook schoonmaakmiddelen met ammoniak gebruiken, maar let op eventuele voorschriften van de fabrikant.

Wrijf de voeg met de spons of borstel goed schoon en was daarna het oppervlak af met warm water, zodat al het schoonmaakmiddel verdwijnt. Verwijder eventueel vuil dat achterblijft met een tandenborstel of een ander mini-gereedschap. Als het voegoppervlak heel erg vuil is, kun je wat steenpoeder over het oppervlak strooien en het daarna schoonmaken. Dit helpt bij het verwijderen van vuil en donkere vlekken.

Stap 3: Droogmaken van de voegen

Nadat je de voegen hebt gereinigd, is het belangrijk om ze goed te drogen. Gebruik hiervoor een schone absorberende doek. Als je voegen te snel drogen kan dit er voor zorgen dat er strepen achterblijven waardoor de voegen er muf en vies uit gaan zien.

Stap 4: Inspectie

Nadat het voegoppervlak is gedroogd, is het belangrijk om het goed te inspecteren. Controleer of er geen stof, vuil of schimmel achterblijft of dat er geen strepen in het voegoppervlak zijn gekomen. Als je dit nog ziet, herhaal dan de stappen 1-3 nog een keer.

Conclusie

Badkamer voegen schoonmaken is waarschijnlijk een van de meest vervelende taken als het gaat om het schoonmaken van een badkamer, maar het is een essentieel onderdeel om er voor te zorgen dat de voegen er schoon en stofvrij uitzien en meer levensduur hebben. Volg de bovenstaande stappen om er zeker van te zijn dat uw voegen schoon en netjes zijn.

Plaats een reactie