Badkamer schoonmaken met soda

Het schoonmaken van uw badkamer met soda is een van de meest effectieve manieren om deze weer glanzend te krijgen. Soda is een krachtige reiniger die al het vuil en de bacteriën uit uw badkamer verwijdert en de levensduur van uw sanitair verlengt. In dit artikel leest u hoe u uw badkamer het beste kunt schoonmaken met soda, en hoe u de levensduur ervan kunt verlengen.

Stappenplan

Het schoonmaken van de badkamer met soda vereist een volledig stappenplan. Hier volgt uw korte handleiding om uw badkamer weer als nieuw te krijgen.

1. Begin door alle rommel en vuil op te ruimen. Zorg ervoor dat alle badkameraccessoires, zoals productflessen, verwijderd zijn. Vegaani het oppervlak af om alle stof en resten te verwijderen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47
Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel - Color - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking
Coolblue.nl
Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel• Met Care Serum voor langdurige kleurbescherming en een frisse geur• Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was• Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat• Een wasmiddel in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic• De formule van dit wasmiddel bevat 83% biologisch afbreekbare ingrediënten Over Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel: Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van kleding, waardoor je langer geniet van stralende kleuren. Het natuurlijke care serum zorgt ervoor dat kleuren langer helder blijven, omdat het de vergrauwing van je kleding voorkomt. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel levert uitstekende resultaten, zelfs in koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten, dankzij de verbeterde waskracht en vlekverwijdering. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je gekleurde kleding lang mooi blijft. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een betere manier van wassen. Hoe te gebruiken: Voor alle gekleurde was op 15-30-40ºC. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte. Voorwassen is niet nodig. Gebruik samen met Robijn Wasverzachter voor een optimaal resultaat. Dit wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn Wasmiddel. Genieten met Robijn: Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is Geniet in geuren en kleuren. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt....
€ 38.52

2. Mix de volgende ingrediënten in een emmer met lauw water : 1 kopje zuiveringszout, 1/4 kopje baksoda, en een klontje citroensap. Roer het mengsel goed door elkaar.

3. Gebruik een stoffen doek om het mengsel over iedere oppervlakte in de badkamer aan te brengen. Laat het mengsel een paar minuten intrekken.

4. Ga over het hele oppervlak schrobben met een hardheid borstel. Gebruik je handen of een harde borstel om de kalkaanslag te verwijderen.

5. Gebruik een zachte doek om het mengsel van de badkamer af te nemen. Als de badkamer droog is, hebt u het werk voltooid.

Levensduur verlengen

Om ervoor te zorgen dat uw badkamer er zo lang mogelijk goed uitziet, is het belangrijk dat u de levensduur ervan verlengt met goed onderhoud. Hier volgen enkele tips om de levensduur van uw sanitair te verlengen.

1. Reinig uw badkamer regelmatig. Hoe vaker u de badkamer schoonmaakt met soda, hoe langer de levensduur van de materialen zal zijn.

2. Gebruik producten die specifiek bedoeld zijn om te reinigen. Gebruik nooit schurende schoonmaakmiddelen, omdat deze meestal het oppervlak beschadigen.

3. Vermijd direct contact van uw sanitair met shampoo, conditioner, kalkaanslag, water of andere racletende stoffen. Dit kan het oppervlak ernstig beschadigen.

4. Zorg voor een goede luchtcirculatie in uw badkamer. Hoe meer lucht er circuleert, hoe langer uw sanitair zal meegaan.

Conclusie

Het schoonmaken van de badkamer met soda is een zeer effectieve manier om het te reinigen. Met een goed stappenplan kunt u uw badkamer weer als nieuw maken. Door een goed onderhoud en het vermijden van schurende schoonmaakmiddelen, kunt u de levensduur van uw sanitair verlengen. Volg deze tips en uw badkamer zal er voor lange tijd spik en span uitzien.

Plaats een reactie