Autoruit van binnen schoonmaken

Als je je voertuig regelmatig onderhoudt zal je merken dat het levensduur van jouw auto veel langer is. Één van de belangrijkste onderhoudstaken is het schoonmaken van de autoruiten van binnenuit. Het schoonmaken van de interieurruimte voorkomt stof-, schimmel- en algenvorming en zorgt ervoor dat de autoruiten altijd helder blijven. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je autoruiten van binnen het beste kunt schoonmaken en hoe je de levensduur ervan kunt verlengen.

Bescherm en reinig glasoppervlakken eerst

Je zult merken dat autoruiten van binnen normaal gesproken meer stof en vingerafdrukken verzamelen dan autoruiten van buiten. Het eerste wat u moet doen voordat u begint met schoonmaken, is het reinigen en beschermen van het glasoppervlak. Er zijn speciale glasbeschermere producten op de markt waarmee u kunt schoonmaken en tegelijkertijd het glasoppervlak kunt beschermen.

Gebruik de juiste middelen

Er zijn verschillende producten op de markt die kunnen worden gebruikt om stof op het glasoppervlak te verwijderen. Gebruik bevochtigde doeken, zachte stofzuigers, poetsdoekjes en speciale glasreinigers. Reinigers met ammonia kunnen het glasoppervlak beschadigen, vooral als er krassen op zitten. Je kunt een gemengde oplossing van water en azijn gebruiken om het glasoppervlak schoon te maken. Gebruik nooit schuurmiddelen of schurende materialen om het glasoppervlak schoon te maken.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Verwijder eventueel roest en vuil

Voor het verwijderen van vlekken, roest en vuil, is het belangrijk om een speciale cleaner of cleaner crème te gebruiken. Dit product is bedoeld om vlekken en ander vuil watervast te maken. Als je zit met krassen en andere beschadigingen in het glasoppervlak, dan kun je een polijstmiddel gebruiken om de schade te verminderen.

Laat geen vuil achter

Als je klaar bent met schoonmaken, moet je extra stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat er geen vlekken of stofresten op de autoruiten achterblijven. Gebruik een microvezeldoek om het oppervlak goed schoon te maken. Als je klaar bent, kun je het oppervlak bevochtigen met een doek om eventueel stof op te pikken, en het daarna afnemen met een andere droge doek. Als laatste kan je ook een glasreiniger gebruiken die een afschermend laagje achterlaat dat je autoruiten beschermt tegen de elementen.

Verleng de levensduur van je Autoruiten

Als je je autoruiten goed schoonmaakt, kun je de levensduur ervan verlengen en de geschiktheid voor stuurcomfort behouden. Om dit te bereiken, is het noodzakelijk dat je regelmatig onderhoudstaken verricht zoals het schoonmaken van autoruiten van binnenuit. Gebruik altijd veilige producten, zoals glasreinigers, om het glasoppervlak te reinigen en te beschermen. Gebruik geen schurende middelen of zuren, omdat er kans is dat je dan het glasoppervlak beschadigt. Door de hierboven beschreven schoonmaaktips in acht te nemen, kun je ervoor zorgen dat je autoruiten langer meegaan en dat je langer optimaal van je autoritten kunt genieten.

Plaats een reactie