Autoruit binnenkant schoonmaken

Vuil op de binnenkant van de autoruit kaatst het licht en kan leiden tot een oncomfortabele rit. Het kan ook gevaarlijk zijn als het vuil heel dicht op het raam ligt, het raambedieningspaneel of voorruitkanalen wat gevaarlijk kan zijn. Maar gelukkig is het niet moeilijk om de autoruit binnenkant schoonmaken en bloemtoonhoeveelheid te verlengen. In dit artikel laten we je zien hoe je een autoruit makkelijk kunt schoonmaken.

Stap 1: Verzamel benodigdheden

Om te beginnen heb je de volgende zaken nodig: een zachte autowasborstel, een stofzuiger met zachte borstelkop, microvezelsklapdoek en/of auto glasschoners, paar auto glasreiniger, autowaszeep, heldere papieren zakdoekjes.Als je deze artikelen niet bij de hand hebt, kun je ze gemakkelijk kopen in een auto-shop.

Stap 2: Voorbereiden

Het is belangrijk dat je het stof en alle vuiligheid van het glas verwijdert voordat je begint met schoonmaken.Het beste is om eerst het stof en losse vuiligheid te verwijderen met de autowasborstel.Controleer de zijkant van de voorruit en de plintjes bovenop de stoelen, omdat er stof kan zitten dat haast onmogelijk is om met een stofzuiger of borstel te verwijderen.Een goede optie is om een microvezel washandje te gebruiken, aangezien dit stof het beste kan verwijderen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47

Stap 3: Reiniging

Gebruik de stofzuiger met een zachte borstelkop om het interieur te stofzuigen.De lucht uitlaat en luchtuitlaatgroeven zijn gebieden waaruit het meeste stof komt. Pas op dat je geen luchtstroom richting het glas spuit terwijl je stofzuigt. Als het stof en losse vuiligheid van het glas is verwijderd, kun je beginnen met schoonmaken. Gebruik autoglasmiddel of auto glasreiniger om het glas te reinigen. Autowaszeep kan worden gebruikt als er vlekken op het glas zijn. Sprankel het glas op met water en maak het vochtig met de auto glasreiniger. Masseer het glas voorzichtig om het te schoon te maken. Maak het glas af met heldere papieren zakdoekjes.

Stap 4: Bescherming

Voordat je de auto uit rijdt, is het een goed idee om het glas te beschermen met autoglaskippers. Autoglaskippers zijn een goede optie om het glas te beschermen tegen krassen en vuil. Breng de kleefstrip langs het glasrand aan, boven het stuurwiel, achter het stuurwiel en aan de onderkant van het instrumentenpaneel. Je kunt ook autoglaskippers op de vloer van je auto gebruiken om het tapijt te beschermen. Let op dat de autoglaskippers je rijgevoel niet belemmeren.

Stap 5: Schoonmaaktips

Hier zijn een paar tips die ervoor kunnen zorgen dat je autoruit binnenkant schoon blijft:

– Gebruik geen ruwe middelen of borstels om het glas schoon te maken.
– Vermijd het gebruik van schurende producten zoals scherpe schoonmaakmiddelen of schuurpapier.
– Verwijder stoffen door krachtige luchtstralen met een stofzuiger of druksproeier.
– Gebruik autoglaskippers om het glas te beschermen.

Het is belangrijk om je voorruit goed schoon te houden, want afgezien van het feit dat je er beter uit ziet, beschermt het schone glas je ogen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon en maakt het je autorit comfortabeler. We hopen dat dit artikel je geholpen heeft om je autoruit binnenkant schoon te maken.

Plaats een reactie