Auto leer schoonmaken

Auto leer is erg populair en wordt gebruikt voor vele doeleinden, zoals als bekleding op auto’s, fitnessapparatuur en meubels. Het is een luxe aanvoelend materiaal, dat verzorging behoeft om te blijven staan als nieuw. Voortdurend gebruik, kleding tegen de auto leer staan en het gebruik van chemicaliën en andere producten kunnen leiden tot oplossingen in het leer en het uiterlijk. Daarom is het belangrijk regelmatig Auto leer te reinigen.

Auto leer reinigen

Het reinigen van Auto leer is relatief eenvoudig. De eerste stap is het stofzuigen met een zachte borstelkopp. Houd het stofzuigmondstuk liefst evenwijdig aan het leder voor een optimaal effect. Maak daarna het leer schoon met een speciaal Auto lederreinigingsmiddel. Deze middelen voorkomen het uitdrogen en verwering van het leer. Gebruik hiervoor de bijgeleverde rubberen spons of een pluche doek. Verwijder het reinigingsmiddel daarna met een schoon, vochtig doekje. Vervolgens laat je het leer 24 uur drogen. Als allerlaatste toepassing kun je de sneldrogende Auto-lederbescherming aanbrengen. Hiermee voorkom je kleurverlies of verwering. Herhaal dit proces één tot twee keer per jaar.

Vlekken op Auto leer

Vlekken zijn het meest problematisch. Wrijf de meeste vlekken eerst met een schone, vochtige doek, zodat je leer schoon wordt en de vlekken minder worden. Maak direct daarna gebruik van een speciale Auto-lederstakinger en een pluche doek of een borstel voor het hardnekkige vuil. Na het verwijderen van de vlekken heb je het gehele oppervlak moeten reinigen met het Auto-leder reinigingsmiddel. Breng als laatste de sneldrogende Auto-lederbescherming aan, wat schaduw heeft of een mat effect achterlaat, waardoor de oppervlaktekleur wordt behouden.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47
Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel - Color - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking
Coolblue.nl
Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel• Met Care Serum voor langdurige kleurbescherming en een frisse geur• Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was• Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat• Een wasmiddel in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic• De formule van dit wasmiddel bevat 83% biologisch afbreekbare ingrediënten Over Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel: Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel met Care Serum zorgt voor langdurige kleurbescherming van kleding, waardoor je langer geniet van stralende kleuren. Het natuurlijke care serum zorgt ervoor dat kleuren langer helder blijven, omdat het de vergrauwing van je kleding voorkomt. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel levert uitstekende resultaten, zelfs in koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten, dankzij de verbeterde waskracht en vlekverwijdering. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je gekleurde kleding lang mooi blijft. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een betere manier van wassen. Hoe te gebruiken: Voor alle gekleurde was op 15-30-40ºC. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte. Voorwassen is niet nodig. Gebruik samen met Robijn Wasverzachter voor een optimaal resultaat. Dit wasmiddel is geschikt voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn Wasmiddel. Genieten met Robijn: Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is Geniet in geuren en kleuren. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt....
€ 38.52

Verzorging van Auto leer

Het verlengen van de levensduur en het behouden van het uiterlijk van Auto leer vereist regelmatige verzorging. Verwijder regelmatig het stof van het leer met een zachte borstel. Breng een sneldrogend Auto-lederbeschermer aan om het leer vochtafstotend te maken. Vermijd te vaak en lang contact met bepaalde chemicaliën, die bij het schoonmaken zijn gebruikt, om de duurzaamheid van het leer te verlengen. Vermijd het gebruik van reinigingsmiddelen en detergenten wanneer het reinigen van Auto leer. Dit kan het leer beschadigen en er door te kwetsbaar maken. Raak het leer ook niet aan met je blote handen, omdat de olie en vuil in de huid de kleur van de leder kunnen veranderen. Ten slotte, een leren Auto of meubel geregeld schoonmaken, de temperatuur op een redelijk niveau houden en vermijden langdurige directe zonlicht, helpt ook om het uiterlijk te behouden en het leer langer te beschermen. Als je regelmatig wat extra zorg besteed aan je Auto leer dan zal dat zeker langer mee gaan.

Plaats een reactie