Auto laten schoonmaken

Het is belangrijk om uw auto op tijd te laten schoonmaken. Door periodiek schoon te maken verlengt u namelijk de levensduur van uw auto. U hoeft er tevens niet lang aan te besteden en het is geen moeilijke klus. Hieronder leggen we uit hoe u de auto het beste kunt schoonmaken.

Stap 1: Binnenkant schoonmaken

Ten eerste is het verstandig om met stofzuigen te beginnen. Zorg ervoor dat u alle plooien en kieren stofzuigt. Waar stofzuigen niet bij kan, kunt u best blazen of vegen. Vergeet ook de vloermatten niet. Als laatste kunt u bekleding en deurpanelen behandelen. U kunt hiervoor wat allesSchoon gebruiken.

Stap 2: Buitenkant schoonmaken

Zodra de binnenkant van uw auto schoon is, kunt u verder met de buitenkant. Begin met water met een mild reinigingsmiddel of autoshampoo. U kunt dit het beste aanbrengen met een zachte spons. Schrob de auto op met ronddraaiende bewegingen. Was vervolgens de auto af met stromend water. Dan kunt u de ramen en lak met speciale vloeistoffen schoonmaken die u in de autoshop kunt krijgen.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00

Stap 3: Waxen

Na het reinigen van de lak kunt u de auto behandelen met was. Wax is er in twee soorten: nat waxen en droog waxen. Nat waxen is eigenlijk niet nodig als u regelmatig uw auto wast. Maar als u droog wax wilt gebruiken, kan de auto er weer als nieuw uitzien. Droog wax is perfect om krassen op de lak te herstellen. Gebruik hierbij altijd een speciaal washandje, zodat het resultaat optimaal is.

Stap 4: Banden poetsen

Tot slot kunt u uw banden poetsen. Hiervoor heeft u een speciaal producT nodig dat als schuim werkt. Breng het aan op de band en laat het even intrekken. Vervolgens kunt u de banden afspoelen. Als laatste kunt u de velgen ook nog reinigen met een speciaal producT.

Auto laten schoonmaken is een klus die niet moeilijk hoeft te zijn. Door uw auto regelmatig op de juiste manier schoon te maken verlengt u eenvoudig de levensduur. Zorg ervoor dat u de stappen zoals hierboven beschreven stapsgewijs doorloopt, dan is uw auto er zo weer als nieuw uit.

Plaats een reactie