Afzuiging Badkamer Schoonmaken

Je badkamer is een belangrijke ruimte binnen ieder huis, en het is belangrijk om deze zo nu en dan grondig schoon te maken. Als je een afzuiging in je badkamer hebt, is het belangrijk om deze ook schoon te maken zodat hij soepel blijft werken en om te voorkomen dat er schimmel of bacteriën kunnen groeien die schadelijk kunnen zijn voor de luchtkwaliteit in je huis.

Hoe je Afzuiging Badkamer Schoonmaken het beste kunt schoonmaken

Als je afzuiging in je badkamer regelmatig schoonmaakt, zal deze langer meegaan en minder kans hebben op problemen. Hier volgen wat tips voor het schoonmaken van je afzuiging:

  • Verwijder, indien mogelijk, de afzuiging zelf. Als je niet zeker weet hoe je dit kunt doen, neem dan contact op met een loodgieter die je kan helpen.
  • Reinig met een vochtige doek of een stofzuiger of stofzuigerslang. Maak er zeker van dat je alle hoeken en gaten goed schoonmaakt.
  • Gebruik een antischimmelmiddel om eventuele schimmel te verwijderen als dat moet. Vooral als de afzuiging vochtig is, is er meer kans op schimmel.
  • Gebruik een oplosmiddel of een reiniger voordat je een stofzuiger gebruikt, zodat het resterende vuil minder stug is.
  • Veeg of stofzuig eventueel stof en haar uit de buitenkant van de afzuiging.

Verleng de levensduur van je Afzuiging Badkamer Schoonmaken

Naast het regelmatig schoonmaken van je afzuiging badkamer, kun je tevens ervoor zorgen dat deze langer meegaat door er goed mee om te gaan. Hier volgen wat extra tips:

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger
Coolblue.nl
Wil je een krachtige en intelligente steelstofzuiger? Dan is de Dyson V11 Fluffy - Steelstofzuiger zeker iets voor jou. Met deze steelstofzuiger kan je kiezen uit drie verschillende vermogensstanden om zo de juiste balans tussen zuigkracht en gebruiksduur te vinden. Daarnaast kan je via het lcd-scherm de resterende gebruiksduur, prestaties en onderhoudsmeldingen zien om het beste uit jouw schoonmaakbeurt te halen. Ontwikkeld voor woningen met huisdieren. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Hyperdymium motor De Dyson Hyperdymium motor genereert 185 luchtwatt aan krachtige, constante zuigkracht¹ met een gebruiksduur van maximaal 60 minuten om overal in huis grondig schoon te maken.² Accessoires voor elk oppervlak Vloerzuigmond met zachte roller. Zachte borstel voor harde vloeren zoals parket en gewaxt beton. Combinatie-accessoire om eenvoudig van taak te wisselen. Kierenzuiger voor het schoonmaken van smalle, moeilijk te bereiken plekken. Schroefvormige klitvrije borstel {t1}verwijdert lange haren en huisdierenhaar automatisch van de borstel. Overige specificaties: Geschikt voor alle vloertypen Tot 60 minuten aan constante zuigkracht Kan worden veranderd in een kruimeldief ¹Getest volgens EN 60312-1 5.11.Getest in de MAX-stand¹Filtratie getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX-stand.{t1}2{/t1}In de krachtigste reinigingsstand{t1}3{/t1}Werkelijke gebruiksduur kan variëren, afhankelijk van de gebruikte zuigkrachtstand, het vloertype en/of opzetstukken....
€ 599.00
  • Gebruik de afzuiging niet als asbak. Rookresten, haren en olie uit voedsel kunnen de afzuiging verstoppen.
  • Verbeter de luchtdoorstroming door regelmatig de filters te vervangen.
  • Probeer onnodige ophoping van vocht te voorkomen. Haal sieraden, glazen, plastic flessen of andere voorwerpen in de buurt van de afzuiging weg.
  • Is de afzuiging geïnstalleerd in een plek waar hij veel last heeft van vocht? Zorg dan dat je een verwarmingsmechanisme hebt dat de warmte van het licht verzamelt en deze warmte gebruikt om de afzuiging en de lucht om deze heen droog te houden.

Al met al is het belangrijk om je afzuiging in je badkamer schoon te maken. Door regelmatig je afzuiging te reinigen en er goed mee om te gaan, kan je de levensduur van je afzuiging verlengen en problemen zoals schimmel voorkomen.

Plaats een reactie