Aerochamber schoonmaken

Zuurstoftherapie is een veelgebruikt behandelingsprotocol dat veel invloed heeft op de gezondheid van mensen met een ademhalings- of longprobleem. U kunt verschillende zuurstofapparaten gebruiken voor de behandeling, waarvan de AeroChamber luchtwegstoornis de meest voorkomende is. Het is belangrijk om te weten hoe je AeroChamber goed schoonmaakt, zodat je daarvan kunt profiteren en de levensduur kunt verlengen.

Belangrijke zaken

Zuurstoftherapie met de AeroChamber is alleen effectief als de geluidskamers goed schoongemaakt worden. Als deze niet worden gereinigd, kan er vocht en bacteriën verzameld worden in het apparaat wat een infectie kan veroorzaken. Het reinigen van de armatuur is vrij eenvoudig, maar het is nodig om hier regelmatig handmatig mee bezig te zijn. Afhankelijk van de frequentie waarmee het apparaat wordt gebruikt, zou het op zijn minst om de week gereinigd moeten worden.

Reinigingsinstructies

Als u een AeroChamber gebruikt, volg dan de instructies hieronder, zodat de AeroChamber goed en veilig wordt schoongemaakt. Houd er rekening mee dat als u aerosolmedicijnen toevoegt aan het apparaat, u het na elke behandeling schoon moet maken.

Dreft Platinum Plus All In One - Vaatwastabletten - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Capsules
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 19.47
 • Begin met het verwijderen van de mondstukken en buizen. Draai de mondstukken en buizen los en verwijder deze.
 • Gebruik lauw water om de kamers en mondstukken lichter schoon te maken.
 • Gebruik geen schoonmaakmiddelen om het apparaat schoon te maken, omdat schoonmaakmiddelen het plastic en rubber kunnen aantasten.
 • Laat de AeroChamber ongeveer tien minuten staan ​​om de binnenkant goed te reinigen.
 • Gebruik een schone, droge doek om het apparaat voorzichtig schoon te maken.
 • Leg alles op een schone en droge plaats.

Reinigingsinstructies voor een wekelijkse beurt

Het is belangrijk om de AeroChamber schoon te maken met het wasproces om ziektekiemen te voorkomen. Om de Weekly Wash als volgt te maken:

 • Gebruik lauw water om de kamers en mondstukken te wassen.
 • Voeg een mild zeepmiddel toe aan het water.
 • Scrub de kamers en mondstukken met een mild schuursponsje.
 • Spoel het pompje uit met lauw water voor een grondiger schoonmaak.
 • Laat de AeroChamber twintig minuten staan ​​voor een nauwkeurige reiniging.
 • Gebruik een schone, droge doek om de binnen- en buitenkant van de AeroChamber schoon te maken.

AeroChamber opslag

Het is ook belangrijk om te weten hoe je de AeroChamber het juiste opslaat en je ervan verzekert dat deze schoon blijft. Controleer de opslaginstructies van de fabrikant en volg deze stapsgewijs.

 • Leg de AeroChamber ergens op een schone, droge plaats waar er geen licht bij komt.
 • Houd het apparaat zo droog en schoon mogelijk, vooral als er geen aerosolmedicijnen worden gebruikt.
 • Om al het vocht uit de AeroChamber te verwijderen, zou je het op zijn kop moeten houden met de mondstukken naar beneden.

Conclusie

Het schoonmaken van AeroChamber is essentieel voor het behouden van de gezondheid van mensen met een ademhalings- of longprobleem. Het is belangrijk dat het apparaat regelmatig wordt schoongemaakt en op de juiste manier wordt opgeslagen om de levensduur ervan te verlengen. Door de bovenstaande richtlijnen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat het apparaat optimaal functioneert en de gezondheid en veiligheid van de patiënt niet wordt beïnvloed.

Plaats een reactie