Aeg warmtepompdroger condensor schoonmaken

Een Aeg warmtepompdroger condensor is uiterst handig voor het drogen van kleding. Als je deze regelmatig schoonmaakt, verleng je de levensduur ervan en houd je je kleding altijd fris. Hieronder volgt een stappenplan met daarin alle benodigde stappen voor het schoonmaken van de condensor.

Stap 1: de buitenkant reinigen

Haal de wasgoed uit de droger en zet deze op uit. Begin met het schoonmaken van de buitenkant van de Aeg warmtepompdroger condensor. Gebruik een zachte doek en een mild reinigingsmiddel. Als er zeer hardnekkige vettige vlekkenzaak zijn, kun je een vlekkenreiniger gebruiken. Let erop dat je geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt. Wrijf de buitenkant voorzichtig schoon, zo voorkom je krassen.

Stap 2: het filter schoonmaken

Om de condensor van binnen schoon te maken, klik je het filter los van de deur van de droger. Het filter zal vuil, pluis en vlekken bevatten. Haal het filter eruit en schud het om het stof los te maken. Als het filter erg vuil is, kun je het in een emmer met warm water en wat afwasmiddel laten weken. Laat het vervolgens goed drogen voordat je het filter terugplaatst.

Dreft Platinum Plus All In One Vaatwasmiddel - Anti-Dofheidstechnologie - 72 Vaatwastabletten
Coolblue.nl
Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn de beste tabletten voor het reinigen van moeilijke etenswaren van Dreft. Ze maken je vaat weer als nieuw schoon Verwijdert de dofheid om de oorspronkelijke glans van je vaat te herstellen, dankzij de Anti-dofheidstechnologie Dreft Platinum Plus All In One Vaatwastabletten zijn doeltreffend, zelfs in korte cycli Schakel over op korte cyclus om tijd, energie en water te besparen in vergelijking met normale cycli Het geïntegreerde voorwassysteem doet het voorwasprogramma voor je, zodat je water bespaart Aanbevolen door wereldwijde fabrikanten van vaatwassers Ingebouwde zout- en spoelglansfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherm Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit Dreft Platinum Plus All in One Anti-Dofheidstechnologie vaatwastabletten zorgen voor een reiniging als nieuw, het geeft je Dreft's beste collectie voor het reinigen van hardnekkig voedsel en het helpt zelfs de dofheid weg te nemen die in de loop van de tijd is opgebouwd, om de oorspronkelijke glans van je vaatwerk te herstellen. Dreft Platinum Plus geeft je een uitmuntende reiniging en verwijdert hardnekkige voedselvlekken, zelfs in de testconditie van een korte cyclus. Dus, als je weinig tijd hebt, is er niets aan de hand. Schakel over op kort. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op en werkt goed in korte cycli omdat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking. Schakel over op de korte cyclus* en bespaar tijd, energie en water in vergelijking met een gewone, standaard cyclus!...
€ 20.00
Ariel 4in1 Wasmiddel PODS +Ultra Vlekverwijderaar - 120 wasbeurten (3x40)
Coolblue.nl
Ariel 4in1 Wasmiddel Pods + Ultra Vlekverwijderaar zorgt voor een onberispelijke reiniging én ultra vlekverwijdering. Ariel 4in1 Wasmiddel Pods verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water Ariel 4in1 Pods lossen snel op, zelfs in koud water Ariel 4in1 Pods bieden onberispelijke resultaten bij koude én korte programma's Ariel Wasmiddel Pods hebben een volledig in water oplosbare pods film Was kouder met Ariel Wasmiddel Pods: Koud wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water) Recyclebare verpakking: Ariel 4in1 Pods worden geleverd in een recyclebare verpakking Geweldig voor reiniging, niet voor kleine handjes: Ariel Wasmiddel Pods altijd buiten het bereik van kinderen houden. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie Ariel Wasmiddel Pods worden geproduceerd in Frankrijk Ontdek Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijdering, de beste Ariel Pods ooit. Ze worden geleverd met een extra rode kamer en verwijderen zelfs 7 dagen oude ingedroogde vlekken in koud water. Daarnaast worden Ariel 4in1 Pods ook in Frankrijk gemaakt. Ze lossen snel op, zelfs in koud water, en bieden onberispelijke resultaten bij koude en korte programma's. Was kouder met Ariel Pods: kouder wassen helpt om elektriciteit te besparen. Het helpt ook stoffen langer te beschermen (in vergelijking met wasprogramma's met warm water). Bij contact met water lost de 100% in water oplosbare Pods film volledig op om krachtige vlekverwijderende technologieën vrij te geven, Ariel 4in1 Pods +Ultra Vlekverwijderaar biedt de diepste en sterkste reiniging De Ariel wasmiddelcapsules worden geleverd in een recyclebare verpakking. WAARSCHUWING: dit product kan schadelijk zijn en ernstige verwondingen veroorzaken. Houd de Ariel 4in1 Pods altijd buiten het bereik van kinderen. Bezoek keepcapsfromkids.eu voor meer informatie....
€ 39.99

Stap 3: de condensor oppoetsen

Vervolgens kun je de binnenkant van de Aeg warmtepompdroger condensor schoonmaken. Gebruik hiervoor een droge doek. Veeg de omgeving van de condensor schoon. Dit voorkomt luchtstagnatie in de droger. Laat de binnenkant van de condensor systeemmatig en netjes drogen voor je verder gaat.

Stap 4: de ventilatie schoonmaken

Nadat je de buiten- en de binnenkant hebt gereinigd, kun je de condensort ventilatie schoonmaken. Als de condensor erg vuil is, kun je een stofzuiger gebruiken om de omgeving schoon te maken. Als je de ventilator hebt schoongemaakt, zet je de droger weer aan.

Stap 5: de droger een laatste controle geven

Nu je de Aeg warmtepompdroger condensor hebt gereinigd, is het tijd voor een laatste controle. Controleer of het filter volledig droog is en of hij goed is verbonden. Controleer ook of er geen losse of versleten draden zijn. Als je bevindingen positief zijn, sluit je de condensor en controleer je of de droger goed werkt. Als de droger correct werkt, heb je de schoonmaakprocedure met succes voltooid.

Conclusie

Een Aeg warmtepompdroger condensor schoonmaken kan een gemakkelijke taak zijn als je de juiste stappen volgt. Zorg ervoor dat je het apparaat regelmatig schoonmaakt, zodat je er langer plezier van kunt hebben en je kleding fris blijft. Als je het stappenplan hierboven volgt, zal het schoonmaken zo goed als zorgeloos verlopen.

Plaats een reactie